Merhaba arkadaşlar,
Yeni yılda birçok hedef belirledim kendime.
İlk hedefim pc almak. Ancak intelmi alsam amdmi karar veremedim. Amd son yıllarda ekran kartı olarak baya geliştirdi kendini ama daha önce yüksek seviye pc kullanmadığım için karar vermek zor oluyor.
Açıkcası bütçe 30k ve en yakın bütçeme uygun arkadaş satıcak laptobunu yeni aldı. Masaüstü alacağım için satıcam diyo.
Bahsettiğim pc bu aldığı zaman ramını 16ya yükselttirdi aynı özellikli ram alarak diğer...
Zamanında bende bir konu açmıştım. Bütçem sana göre daha kısıtlıydı. Yaklaşık 2 hafta boyunca sitelerde gezindim. 2.el fiyatları uçuk olsada, sıfırlar çok daha pahalı. Acele etmeni önermem öncelikle. Bazen insanlar önceden stoklayıp satmak için kenara ayırdığı pcler oluyor. Aldığım pcye bakabilrsin. Her işimi sorunsuz görüyorum. Her oyunu oynuyorum, hemde ddr5. Fps takıntın yoksa acele etmeden letgo, trendyol, facebook marketplace, dolap, sahibinden, hepsiburada, vatan bu yerlere bakabilirsin. Bazen dediğim gibi gayet uyguna bulabiliyosun.
Ayrıca forumumuzun aktif üyelerinden
@BOZOK ilede iletişime geçebilirsin. Kendisi bu işlerlede ilgileniyor. Belki güzel bir kampanya yapar. Hem güvenilirde.