B betawolf07 Üye Üye Mesaj 31 Beğeni 2 Puan 436 Ticaret Puanı 0 3 Mart 2026 #21 ben sistemi kuramadım yardımcı olucak varmı eksiksiz yapıyorum game.core veriyor sistem
cesurydsa Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 8 Mart 2026 #22 tayfunkm20 demiş ki: Server dosyasındakl .json dosyası çalışıyor mu ? eklemeyi unutmuş olabilirmisin ? battlepass klasörünü chmod 777 yapman gerekli Hepsini görmek için tıklayın... knk ben herşeyi halletim izinlere kadar ama yinede görevler gözükmedi nasıl yapabilirim?
tayfunkm20 demiş ki: Server dosyasındakl .json dosyası çalışıyor mu ? eklemeyi unutmuş olabilirmisin ? battlepass klasörünü chmod 777 yapman gerekli Hepsini görmek için tıklayın... knk ben herşeyi halletim izinlere kadar ama yinede görevler gözükmedi nasıl yapabilirim?
B betawolf07 Üye Üye Mesaj 31 Beğeni 2 Puan 436 Ticaret Puanı 0 8 Mart 2026 #23 cesurydsa demiş ki: 29549 eklentisini görüntüle knk ben herşeyi halletim izinlere kadar ama yinede görevler gözükmedi nasıl yapabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... aynı sorun bendede var bende kurdum ama görevler gelmiyor json dosyasını okuduğu halde vermiyor görevleri
cesurydsa demiş ki: 29549 eklentisini görüntüle knk ben herşeyi halletim izinlere kadar ama yinede görevler gözükmedi nasıl yapabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... aynı sorun bendede var bende kurdum ama görevler gelmiyor json dosyasını okuduğu halde vermiyor görevleri
T tayfunkm20 Üye Üye Mesaj 27 Beğeni 4 Puan 405 Ticaret Puanı 0 8 Mart 2026 #24 cesurydsa demiş ki: 29549 eklentisini görüntüle knk ben herşeyi halletim izinlere kadar ama yinede görevler gözükmedi nasıl yapabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... Syslog veren log hatasını yollarsan yardımcı olabilirim
cesurydsa demiş ki: 29549 eklentisini görüntüle knk ben herşeyi halletim izinlere kadar ama yinede görevler gözükmedi nasıl yapabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... Syslog veren log hatasını yollarsan yardımcı olabilirim
ibrahimasvrum Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 2 Nisan 2026 #26 görevler gelmiyor aynı sorun bende de var çözebilen var mı
pworks Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 48 Ticaret Puanı 0 5 Nisan 2026 #27 ibrahimasvrum demiş ki: görevler gelmiyor aynı sorun bende de var çözebilen var mı Hepsini görmek için tıklayın... sistemin eksikleri var gibi.
ibrahimasvrum demiş ki: görevler gelmiyor aynı sorun bende de var çözebilen var mı Hepsini görmek için tıklayın... sistemin eksikleri var gibi.