BattlePass Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan texas1343
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 19
  • Gösterim Gösterim 943

texas1343

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
hayırlı geceler herkese BattlePass Sitemi paylaşmak istiyorum BAZI kütüphaneler "arat" "yapıştır" şekline değil siz defineyi aratıp "ENABLE_NEW_BATTLE_PASS" gerekli yerlere ekleme yaparsınız.

sanırım bir tane sorunu var "görev bitirici ille istediğimiz görevi bitiremiyoruz" sırası ile bitiriyor bunu çözen olursa güzel olur

şimdiden iyi kullanımlar :)

Dosya Eklentileri

• 33.webp
    33.webp
    82,7 KB · Gösterim: 493
Paylaşım için teşekkürler. Sistemden görselde ekleyebilirseniz harika olur.

Sistemi inceleyen varsa arkadaş sökmekle bile uğraşmamış olduğu gibi packet.h yi kopyala yapıştır yapmış çok büyük emek var teşekkür etmek lazım !

Sistemi inceleyen varsa arkadaş sökmekle bile uğraşmamış olduğu gibi packet.h yi kopyala yapıştır yapmış çok büyük emek var teşekkür etmek lazım !
İçinden 2 parça kodu alabilirsin, ne olursa olsun emeğine saygı duymak gerekir takıldığın yer olursa sorman yeterli olur yardımcı oluruz

1770810383535.webp

Eklendi ancak item_protoya mevcut kodu ekleyemiyorum item_reader.cpp de sorun çıkıyor tabloları düzgün göremediğimden kaynaklı sanırım office yükleniyor birde office ile denicem.

item_proto.txt içinde düzenleme yaparken kod yapısını bozuyormuş.

1770827796792.webp

Karakter kodlamasını otomatik algıla seçeneğini kaldırınca item eklemeyi başarabildik.

@Whistle sağolsun bir konusunda görmüştüm.

Teşekkürler Tekrardan..

Gayet sorunsuz tek sıkıntısı görev bitiriciye sağ click atınca sırasıyla görevleri yapıyor ama kendiniz seçerseniz istediğiniz görevi bitirebiliyorsunuz benim yapacağım önlem amaçlı görev bitiricinin sağ clickini kapatacağım.

iyi forumlar
1770830367444.webp

Geri