Barbaros2 Files

• Konuyu açan Konuyu açan folessa
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 77
  • Gösterim Gösterim 4K
Ücretli alınan bir filesin başka biri tarafından sırf satın alındıktan sonra sinirlenip filesi wareze düşürmesi diğer satın alanların da parasını emeğini hiçe saymaktır madem aldığı paranın hakkını veremedi dekontların var ver mahkeme hakkını hukukla ara olmadı ver maliyeye cezasını kessinler ama başkasının para ile aldığı filesi wareze düşürmek yakışmaz. Zaten elinde ibani verip açıklamaya borç yaz diyen konuşmaların mevcut mahkemeye verebilirdin. Veya ibani var cimerden maliyeye yaz mesajları at ibani at söyle vergi kaçırıyor tüm hesapları incelemeye alınır o 160binin kat kat üzerinde ceza yerdi.
Edit// files zaten barbaros2 nin Mehmetcan in değil Barbarosun sahibi dosyalarını yaydığın için bile hakkını hukukla arayabilir sonuçta ortadaki emek Mehmetcan ın değil Barbarosun.

Kodların %90ı Webzen e aitken nasıl hak arıyorsun anlatsanda bilgilensek biraz. 😂

Packata exeyi açınca ekran gelmiyor syserrde atmıyor çözümünü bilen varmı baya karıştırdımda syser atmadığı için bulamadım
lycanshild mi ne var kapat onu girdimde sevmedim
1776345201093.webp

160bine varez dosyaları kitliyo sonra turuncu forumda atarlı giderli şeyler paylaşıyo memoda garip çar asfkghwegqjdgwdhgqwj
aklı olan kullanmasın :d

Bilinen ne sorunu var filesın, uğruna adam tehdit edilen bir files olduğu dedikoduları dolanıyor
en büyük sorunu dbde hocam uzun zamandır elimde olan bir files çok şükür ne kimseye sattım ne de oyun açtırdım . oyunu açan arkadaşlarımda zaten bana gerekli bütün hataları yazdı . hataları çözene güzel files olur db sorunundan çıkabilirse

en büyük sorunu dbde hocam uzun zamandır elimde olan bir files çok şükür ne kimseye sattım ne de oyun açtırdım . oyunu açan arkadaşlarımda zaten bana gerekli bütün hataları yazdı . hataları çözene güzel files olur db sorunundan çıkabilirse
Dbdeki dediğin sorun ne kanka bu dosyaları 1 senedir kullanıyorum her ayda sw açarım 100-200 hwidlede değil actigim sunucuların hepsini herkes duyar tamam sorunsuz değil dosyalar paket hatalarından sacma sapan corelere optimizasyonuna kadar en az 20 kalem büyük sorun var ama db ile alakalı birşey yaşadığımı hatırlamıyorum

Dbdeki dediğin sorun ne kanka bu dosyaları 1 senedir kullanıyorum her ayda sw açarım 100-200 hwidlede değil actigim sunucuların hepsini herkes duyar tamam sorunsuz değil dosyalar paket hatalarından sacma sapan corelere optimizasyonuna kadar en az 20 kalem büyük sorun var ama db ile alakalı birşey yaşadığımı hatırlamıyorum
Ben kendim bizzat yaşadım demiyorum bu filesle oyunu açanların başına bu gelmiş diye ilettim . Birebir aynı sistemleri kullanıyor musun bilmiyorum ama belki bir sistem belki iki sistem bilmiyorum bende bana gelip anlatanların söylediğini söylüyorum malum bu filesle oyunu açacak olanlar çok fazla olacağı için şimdiden hazır olsunlar :)

Ben kendim bizzat yaşadım demiyorum bu filesle oyunu açanların başına bu gelmiş diye ilettim . Birebir aynı sistemleri kullanıyor musun bilmiyorum ama belki bir sistem belki iki sistem bilmiyorum bende bana gelip anlatanların söylediğini söylüyorum malum bu filesle oyunu açacak olanlar çok fazla olacağı için şimdiden hazır olsunlar :)
Uykusuz gecelere hazirlasinlar kendilerini gsjdbsjxbsngdkwgd

Dayı bise sorucam burada aklı olan kullanmasın yazmışsın bi alttaki yorumda bu dosyalarla ayda bi büyük sunucular açarım demişsin ben anlamadım.
Okuduğunu anlayamamak senin sorunun 1 senedir bu alt yapı uzerinde çalışıp finale baktığında her ay sunucu açıyorum yazmışım şimdiki aklım olsa kullanmazdım çok sorunlu çünkü ben zaman harcadım çözdüm ekmeğini yiyorum yarin birgün 400-500k bu dosyalara bütçe ayırtıp millete sunucu actirmaya calistircak deplomırlar var bu ülkede

ne var mesela dbde sorun olarak?

Geri