Barbaros2 Files

• Konuyu açan Konuyu açan folessa
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 77
  • Gösterim Gösterim 4K

folessa

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Selamun aleyküm , Barbaros2 ye ait olan ve Mehmetcanın bir şekilde elde ettiği, bana sattığı bu dosyaları mehmetcan yalçınkaya isimli şahıstan satın aldım satın aldığıma dair kanıtları adminlerimize ve konuya kanıt olarak ekliyorum.

Parasıyla 160.000 TL ' ye aldım. Gönül rahatlığıyla paylaşıyorum . Aşağıdaki dekontlarada bakabilirsiniz.

Güle güle kullanın.

Herkese iyi forumlar.

Virüstotal veya antivirüs tarama sonucunu konuya ekleyiniz. Sonuçlar konu sahibi tarafından eklenene kadar link kaldırılmıştır

1776296057884.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Vay arkadaş bir kaç aydır Metin2 piyasasına takılıyorum pembe dizi gibi yemin ederim herkes herkese ama kimse kimseye çok garip ya yazık olmuş harcadığın paraya kardeşim.

Ücretli alınan bir filesin başka biri tarafından sırf satın alındıktan sonra sinirlenip filesi wareze düşürmesi diğer satın alanların da parasını emeğini hiçe saymaktır madem aldığı paranın hakkını veremedi dekontların var ver mahkeme hakkını hukukla ara olmadı ver maliyeye cezasını kessinler ama başkasının para ile aldığı filesi wareze düşürmek yakışmaz. Zaten elinde ibani verip açıklamaya borç yaz diyen konuşmaların mevcut mahkemeye verebilirdin. Veya ibani var cimerden maliyeye yaz mesajları at ibani at söyle vergi kaçırıyor tüm hesapları incelemeye alınır o 160binin kat kat üzerinde ceza yerdi.
Edit// files zaten barbaros2 nin Mehmetcan in değil Barbarosun sahibi dosyalarını yaydığın için bile hakkını hukukla arayabilir sonuçta ortadaki emek Mehmetcan ın değil Barbarosun.

Son düzenleme:
Ağlayanın malı gülene yaramaz. Mehmetcan benim dosyalarımı warez etti şimdi onun dosyaları warez oldu...

Ücretli alınan bir filesin başka biri tarafından sırf satın alındıktan sonra sinirlenip filesi wareze düşürmesi diğer satın alanların da parasını emeğini hiçe saymaktır madem aldığı paranın hakkını veremedi dekontların var ver mahkeme hakkını hukukla ara olmadı ver maliyeye cezasını kessinler ama başkasının para ile aldığı filesi wareze düşürmek yakışmaz. Zaten elinde ibani verip açıklamaya borç yaz diyen konuşmaların mevcut mahkemeye verebilirdin. Veya ibani var cimerden maliyeye yaz mesajları at ibani at söyle vergi kaçırıyor tüm hesapları incelemeye alınır o 160binin kat kat üzerinde ceza yerdi.
Edit// files zaten barbaros2 nin Mehmetcan in değil Barbarosun sahibi dosyalarını yaydığın için bile hakkını hukukla arayabilir sonuçta ortadaki emek Mehmetcan ın değil Barbarosun.
sadece borç yazdıysa mahkemede bişey diyemez. çünkü sadece borç yeterince açıklayıcı bir açıklama değil. borç ödemişte olabilir. bu tsrz durumlarda daha detaylı açıklamalar kurtarabilir.

Bildiğim kadarıyla Server ve Client tarafı kodlar uyumsuz dosyanın baştan aşağı bir elden geçirilmesi gerekiyor. Sistem sökmek için bulunmaz hint kumaşı ancak developerlik bilgisi ve tecrübesi olmayan ve ticari amaçla bu filesi sorunlarını çözmeden olduğu gibi birilerine kakalayacak, sunucu açma planı olan arkadaşları maddi ve manevi olarak büyük zarar uğratacak tabiri caizse yeni yetmeler türeyecek olması da üzücü. Herkesin çarşısı pazar olsun dediğim gibi sistemsel olarak bayağı kıyak ama altyapı olarak sorunlar çıkarabilecek bir files.

Bilinen ne sorunu var filesın, uğruna adam tehdit edilen bir files olduğu dedikoduları dolanıyor
Sistemsel olarak bir sıkıntı yok direkt olarak alt yapı uyumsuzluğu var. Dedikodudan ibaret değil warez olmadan önce uğruna kan dökmeye ramak kalınmış bir files. Farklı forumlarda hiçbir değişiklik yapmadan onlarca insan satışa koymuş filesi. Sorunsuz olsa kim neden satsın kiralar parasına bakar ya da kendisi açar.:LOL:

Onu bunu boşverin de 160k ne ya
Bence hiçbir şey. Piyasanın içerisinde olarak söyleyebilirim ki herhangi bir dosya paylaşımı yapılmadan sadece kiralama işlemi için +250K fiyat karşılığında files kiralama yapan adamlar var piyasada. 160K bunların yanında komik kalıyor. Daha komiği ise haftada 1 açılıyor o files ve onlarca müşterisi var.

Parası olan bazen nereye harcayacağı bilemiyor. Güzel itelemişler geçmiş olsun.😅

Geçmiş olsun, el altında dolaşan bir filestir. Bildiğim kadarıyla 3–5 kişi bu dosyayla oyun açmaya çalıştı, ancak oyunlar patladı.

Geri