Öneri Anti DDoS'lu sunucu önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 504
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.
Arkadaşım Sunucu Kiraladı @serversoftware Şuan Çalışmalarını Ben Sürdürüyorum Gayet Güzel Perfonmaslı Sunucu Hıc Bir Sorun Kusur Yok İlgi Desen 4 4 Lük Ama Gercekten Makına Ve Kendılerı Kalite Diyebilirim Tavsiye Ederim Sorun Yaşamazsınız Saygı Ve Sevgılerımle

Arkadaşım Sunucu Kiraladı @serversoftware Şuan Çalışmalarını Ben Sürdürüyorum Gayet Güzel Perfonmaslı Sunucu Hıc Bir Sorun Kusur Yok İlgi Desen 4 4 Lük Ama Gercekten Makına Ve Kendılerı Kalite Diyebilirim Tavsiye Ederim Sorun Yaşamazsınız Saygı Ve Sevgılerımle

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz umarım her şey daha güzel olur bizi tercih ettiğiniz için sonsuz teşekkürler

Saygılarımızla,
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Türklokasyona 10 15 k versin yani :D servertescil iyi ama benim fikrimce @serversoftware fiyatı uygun kaliteli
evet 1k tekil sokacaksam niye vermeyeyim? yan hesaplarıda sayacak olursak o oyunda 1.5 2'ye yakın oyuncu olacak 15k para mı bu devirde o userla onun 20 katından fazla para çıkartırsın cimri olmayın bence amacınız biraz arkadaşınızı boostlamak olmuş yorumlara bakınca : D

Selamlar türkiyede en çok saldırı yiyenlerden biriyimdir. Açık açık söylüyorum kardeşim saldırı yapan bir yolunu buluyor, ben sorunumu mezuhost ile çözdüm. Büyük proje ise 1k - 2k ise kesinlikle Turklokasyon yada mezuhost ile çalışmalısın.

Geri