Yardım Sunucular için hosting hk.

• Konuyu açan Konuyu açan darkbloodly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 122
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

darkbloodly

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu sahipleri hostinglerini nerden alıyor önereceğiniz firmalar var mı ? özellikle ddos korumalı daha önce sunucu açmış kişilerin cevaplarını merak ediyorum

Sunucu değil hostingi soruyorum sunucu genelde turklokasyon tercih ediliyor

Merhaba arkadaşlar, sunucu sahipleri hostinglerini nerden alıyor önereceğiniz firmalar var mı ? özellikle ddos korumalı daha önce sunucu açmış kişilerin cevaplarını merak ediyorum

Sunucu değil hostingi soruyorum sunucu genelde turklokasyon tercih ediliyor

Şirketimiz Datacasa Veri Merkezi üzerinde kendi kabininde hizmet sağlamaktadır. Kabinimizde DDoS saldırıları için mücadele edebilmek için 2 âdet Juniper QFX5110 - 2 adet Ryzen Mikrotik toplamda DDoS saldırılarından etkilenenmemek adına toplam 4 adet ek cihaz bulunmaktadır. İsmini verdiğiniz firma ismini bir süre duyurduktan sonra fiyatlarını şişirmiş bulunmaktadır. Bizler müşterilerimizle 1 e 1 sohbet eşliğinde iletişim sağlamaktayız. Akabinde L3 ve L4 hiçbir saldırı içeri girmemekte. L7 ile web üzerinden ( cloudflare) ile tüm saldırıları %99.9 tutmaktayız. Sadece DDoS saldırılari için 4 adet kabinimizde dahil ettiğimiz cihazlar 300.000 ₺ bandındadır. Bu kadar yatırıma rağmen fiyatlarımız herkesin sahip olabileceği durumdadır.

Fiziksel sunucu fiyatlarımız;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

VDS fiyatlarımız;

Ek sorularınız olursa yanıtlamaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

- WhatsApp Destek Hattı

TR firması olarak Güzel Hosting öneririm.
Yurtdışı için Hostinger.

Geri