Arkadaşlar 500-1000 oyuncu barındıracak bir sunucu önerisi istiyorum firma ile birlikte olursa iyi olur
@serversoftware 5 6 defa sunucu açmışımdır genelde oyunlarım hep saldırı alır çoğu firmayı denedim ama buraya geçtiğimde 1 kere saldırı sorunu yaşamadım tavsiye ederim.
kardeşim isminin geçmediği plan proje yok hep negatif anıyorlar seni normal yani saldırmaları.@serversoftware 5 6 defa sunucu açmışımdır genelde oyunlarım hep saldırı alır çoğu firmayı denedim ama buraya geçtiğimde 1 kere saldırı sorunu yaşamadım tavsiye ederim.
tek kelime ile siberdizayn.com 'u öneririrm 19'dan bu yana sunucu açarım hiç bir sıkıntı yaşamadım anında canlı destek sunuyorlar yok tiçket aç bakalım gibisinden tavırları yok whatsapdan anlık yardımcı oluyorlar.Arkadaşlar 500-1000 oyuncu barındıracak bir sunucu önerisi istiyorum firma ile birlikte olursa iyi olur
kardeşim isminin geçmediği plan proje yok hep negatif anıyorlar seni normal yani saldırmaları.
Hocam kötülemek gibi olmasında, ne zaman siber den sunucu alsak hep pişman olduk.tek kelime ile siberdizayn.com 'u öneririrm 19'dan bu yana sunucu açarım hiç bir sıkıntı yaşamadım anında canlı destek sunuyorlar yok tiçket aç bakalım gibisinden tavırları yok whatsapdan anlık yardımcı oluyorlar.
Hocam kötülemek gibi olmasında, ne zaman siber den sunucu alsak hep pişman olduk.
Uzun süredir Onelya hosting (@serversoftware) ile çalışıyorum hiç bi sorun yaşamadım hızlı iletişim ve çözüm yöntemleri var. Cem bey sağolsun ne desem kırmaz elinden geleni yapmaya çalışır. Kesinlikle öneriririm.
normalde ırıs panel veya dogan bılısımle calısmanı tavsıye ederım fakat bu tur fırmalarda bılınmedık ınsanlara makına verdıklerı ıcın bıraz kafa agırtabılır ısmını vermedıgım kac uye hakında fıkır alısverısınde bulundum @serversoftware önerdiler gayet güzel bir fırma calısmak nasıp olmadı ıns acmayı dusunursem ılk ısım kapıları calmak olacak musterı memnunıyetını gayet guzel destek konusunda ıse eksık olmadıklarının garantısı var bu nedenle herkes kendı rızkının ekmegını yer o ayrı mesela ama benden sana tavsıye sıber dızany buyukhostıng gıbı fırmalarla asla calısma özellıkle kımlıgı bellı olmayan ınsanları tercı etmek gercekten yanlıstır en azında kımlık olmasada sırtını dayıyabılcegın hesap var @serversoftware
Dostum ordaki makine fiyatından haberin varmı en kötü makine 10 k Önerdiğimiz firmada 1kya o makinenin daha iyisini alıyorsunLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.alın geçin neden bu kadar tartıştınız![]()
@serversoftware merak ettiğim bir soru sorucam size çoğu büyük sunucu Türklokasyom tercih ediyor. Gerçekten sizi onlardan ayıran fark nedir? Sizi neden tercih etmeliyiz? İyi niyetli olarak merak ettiğim için belkide arkadaşlarada yardımcı olur ve akıllarında ki soru işaretlerini alır.
peki 500-1000 oyunculu bir oyuna hangi paketinizi tavsiye edersinizŞirketimiz Datacasa Veri Merkezi üzerinde kendi kabininde hizmet sağlamaktadır. Kabinimizde DDoS saldırıları için mücadele edebilmek için 2 âdet Juniper QFX5110 - 2 adet Ryzen Mikrotik toplamda DDoS saldırılarından etkilenenmemek adına toplam 4 adet ek cihaz bulunmaktadır. İsmini verdiğiniz firma ismini bir süre duyurduktan sonra fiyatlarını şişirmiş bulunmaktadır. Bizler müşterilerimizle 1 e 1 sohbet eşliğinde iletişim sağlamaktayız. Akabinde L3 ve L4 hiçbir saldırı içeri girmemekte. L7 ile web üzerinden ( cloudflare) ile tüm saldırıları %99.9 tutmaktayız. Sadece DDoS saldırılari için 4 adet kabinimizde dahil ettiğimiz cihazlar 300.000 ₺ bandındadır. Bu kadar yatırıma rağmen fiyatlarımız herkesin sahip olabileceği durumdadır.
Ek sorularınız olursa yanıtlamaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
peki 500-1000 oyunculu bir oyuna hangi paketinizi tavsiye edersiniz
Eğer oyuna 1k gibi user toplama niyetindeysen tüm bilişim firmalardan uzak durucaksın dostum.
Sana verecekleri maksimum 50GB Disk kapasiteli sunucu ve Metin2 oyunu tamamen veri kaydetmeye dayanaklı bir yapıya ait
1k oyuncuyu 50gb ssd kapasiteli sunucuyu hayatta sığdıramazsın çökemeler sunucuda yavaşlamalar gibi sorunlarla karşılaşacaksın
Ayrıca şuanda yeni nesil NVMe Disk'ler mevcut oyun içi veri ve optimizasyon akışını çok seri bir şekilde okur ve diske kaydeder
1K oyuncu için minimum 32gb ram sunuyorlar her ihtimale karşı riske almayıp bir tık daha yükseltebilirsin.
Alacağın sanal sunucuda 1k oyuncuya göre minimum 8 maximum 16 cpu bulundurman şart
channel1/core_1
channel1/core_2
channel1/core_3
Çünkü açacağın her bir channel core bulunduruyor fazlasını bulundurman oyunu garantiye alır.
Alacağın sanal sunucunun işletim sistemi Ryzen 7 3700X ya da Xeon Gold 6226R ( İşletim sistemi çıkış yılları 2019-2020) tarzında önerebilirim bütçeye uygundur
Diğer bilişim firmaları gibi @serversoftware Xeon E5-2690 v2 (Ivy Bridge, 2013) 2013 yılına ait işletim sistemiyle baş edemezsin çok baş ağrıtır burda niyetim kimseyi kötülemek değil bilgilenin diye söylüyorum bunları.
Kısacası bilişim firmalardan uzak dur çünkü onlarda kar yapmanın peşinde
Önerdiğim @serversoftware 50 gb disk vermiyor dostum istersen yükseltirsin metin2'de ram önemli değildir 8 gb bile seni rahat taşır cpu önemlidir, @serversoftware firmasında açtıgım sunucu örnek olarak 1 kere düşme kopma saldırı yemedim. 23325 eklentisini görüntüle
23326 eklentisini görüntüle