Öneri ALTYAPI ARIYORUM

• Konuyu açan Konuyu açan Furki
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 135
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

Furki

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Konu başlıklarını tamamen büyük harfle yazmayınız.
Herkese merhabalar, herkesin ararken zorlandığı doğru dosya bu mu diye araştırdığı filesların çok olduğunu biliyorum ve bende aynı durumdayım.
Bir altyapı files a ihtiyacım var ve nereden bulacağımı, nereden ilerleyeceğimi bilmiyor durumdayım.
Sıfır eklentili üzerinde süresiz geliştirme yapabileceğim ve işin sonun da açılış yapabileceğim güzel ve güvenilir bir altyapı dosyası arıyorum.
Bu konu da sizlerin bilgisinden destek almak istiyorum. Teşekkür ediyorum.

( Konu yanlış yere açıldıysa lütfen doğru alana kapatılmadan taşınsın teşekkürler. )

Merhabalar,
Son zamanlarda çoğu fileste marty sama kullanıldı diye biliyorum. Elbette forumlarda paylaşılan birçok altyapı ve fileste sorunlar var. Ancak beklemek yerine 1 tanesini seçip kendinize göre sorunları çözüp oyun açabilecek seviyeye kadar getirebilirsiniz.
Başlıca bilinen files ve altyapılar var zaten.
Örnek;
Martysama 5.7, 5.8, 5.9 gibi sürümleri ister ücretli ister forumlarda bulabilirsin.
Razu v5
Owsap
Kaptan Yosunun u10 sürümü
......
Böyle böyle gider. Önemli olan hangisini seçtiğin değil nasıl geliştirmek istediğin. Ne kadar istekli olduğun. Yoksa bütün dosyalar aynı görevi görüyor.

Konu ve Konu başlığı uygun yere taşındı ve düzenlendi.

martysama 5.9 al git içinde güzel fixlerde var. marty destek de veriyor.Uyduruk sorunsuz adı altında satılıan çöp fileslere para verme

Merhabalar,
Son zamanlarda çoğu fileste marty sama kullanıldı diye biliyorum. Elbette forumlarda paylaşılan birçok altyapı ve fileste sorunlar var. Ancak beklemek yerine 1 tanesini seçip kendinize göre sorunları çözüp oyun açabilecek seviyeye kadar getirebilirsiniz.
Başlıca bilinen files ve altyapılar var zaten.
Örnek;
Martysama 5.7, 5.8, 5.9 gibi sürümleri ister ücretli ister forumlarda bulabilirsin.
Razu v5
Owsap
Kaptan Yosunun u10 sürümü
......
Böyle böyle gider. Önemli olan hangisini seçtiğin değil nasıl geliştirmek istediğin. Ne kadar istekli olduğun. Yoksa bütün dosyalar aynı görevi görüyor.

Konu ve Konu başlığı uygun yere taşındı ve düzenlendi.
Konu ve konu başlığı için çook ama çook teşekkür ediyorum hocam.
Forum da paylaşılan güzel bir marty altyapısının linkini bizimle paylaşabilir misiniz?

herhangi bir filesa para verme hocam al claude'un vs en üst paketi ne her şeyi yaptırırsın arada saçmalıyorlar ama olsun

herhangi bir filesa para verme hocam al claude'un vs en üst paketi ne her şeyi yaptırırsın arada saçmalıyorlar ama olsun
Yapay zeka ile iş yapmak yerine kendim geliştirmeyi tercih ediyorum, elim de bir filesım var her şeyini ekledim düzenledim fakat online oyuncu da warez olduğu için birisinin gelip patlatmasından çekiniyorum bunu nasıl önleyeceğim hakkında da şu an bir fikrim yok.

Kullandığınız altyapılar hangileri ve nereden temin ettiniz bunları da söyleyebilirseniz aşırı mutlu olurum.
Geliştirmek kadar tat veren ve hatalarla karşılaşarak bir şeyler öğrenmek kadar keyifli bir şey yok diye düşünüyorum.

Yapay zeka ile iş yapmak yerine kendim geliştirmeyi tercih ediyorum, elim de bir filesım var her şeyini ekledim düzenledim fakat online oyuncu da warez olduğu için birisinin gelip patlatmasından çekiniyorum bunu nasıl önleyeceğim hakkında da şu an bir fikrim yok.
vakit nakittir hacım ama hobi olarak deneyeceksen kendin bilirsin. yapay zeka ile inceletsen filesı gözünden kaçan yüzlerce şeyi bulur raporlar çekinmene de gerek kalmaz öyle durumlara

vakit nakittir hacım ama hobi olarak deneyeceksen kendin bilirsin. yapay zeka ile inceletsen filesı gözünden kaçan yüzlerce şeyi bulur raporlar çekinmene de gerek kalmaz öyle durumlara
Bunu yaptırdım ve 18 eylül'de bir sunucu açtık arkadaş mysql u ma elini kolunu sallayarak girdi ve account tablosundan numaralara erişti bu nedenle artık çekiniyorum bunu önlemenin yolu nedir güvenlik açıklarını nasıl öğrenebilirim ya da mysql erişimini nasıl engelleyebilirim bilmiyorum.

Bunu yaptırdım ve 18 eylül'de bir sunucu açtık arkadaş mysql u ma elini kolunu sallayarak girdi ve account tablosundan numaralara erişti bu nedenle artık çekiniyorum bunu önlemenin yolu nedir güvenlik açıklarını nasıl öğrenebilirim ya da mysql erişimini nasıl engelleyebilirim bilmiyorum.
srcsi elnde olmayan piyasadaki panelleri mi kullandın hacım çok benzerini yaşayanları duydum

Geçmiş olsun. Filesin tekil sahibi iseniz başka bir kısımda bilgi paylaşımı vs. yapmış olabileceğinizi sanıyorum, şayet forumlardan bulduğunuz bir files ile bu sorunu yaşadıysanız backdoor ihtimali kuvvetleniyor. Teknik bilginizi yeterli buluyorsanız martysama 5.9 önereceğim . Diğer durumda ise en azından temel sistemler eklenmiş Razu v5 tercih edilebilir. Her 2 seçenekte de doğrudan yapımcıdan satın alınmasını tavsiye ediyorum. Projenizi küçük çapta yayınlayacak olsanız bile 3-5k için risk payınızı artırmanıza gerek yok.

Geçmiş olsun. Filesin tekil sahibi iseniz başka bir kısımda bilgi paylaşımı vs. yapmış olabileceğinizi sanıyorum, şayet forumlardan bulduğunuz bir files ile bu sorunu yaşadıysanız backdoor ihtimali kuvvetleniyor. Teknik bilginizi yeterli buluyorsanız martysama 5.9 önereceğim . Diğer durumda ise en azından temel sistemler eklenmiş Razu v5 tercih edilebilir. Her 2 seçenekte de doğrudan yapımcıdan satın alınmasını tavsiye ediyorum. Projenizi küçük çapta yayınlayacak olsanız bile 3-5k için risk payınızı artırmanıza gerek yok.
Kesinlikle katılıyorum, backdoorları o kadar araştırıp kapatmama rağmen halen bir şekilde mysql a erişilebiliyor olması çok can sıkıcı bir durum 13 ekim 2025 te bu files ile tekrar oyun açtık ve sorun yaşamadık fakat 18 eylül de yaşadığımız bu durum canımızı sıktı bu nedenle kendim sıfırdan tekrar geliştirme kararı aldım ve sağlam bir altyapı arıyorum açıkcası önerileriniz için de her birinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum halen önerilere açığım fikirlere açığım yalnızca altyapı olarak değil filesın nasıl olması gerektiği hakkında da fikirler verebilirsiniz.

Geri