Birde böyle dener misinyok hocam olmadı
Pvp.cpp ve instancebase.cpp üzerinde müdahale gerekiyor at mevzusu için.Merhaba 2 sorunum var birisi acemi at üzerinde vurmak için nasıl bi işlem yapmam lazım
2. sorum ise oyun başlangıcında at çağırmayı 10 level olarak başlatmak istiyorum nasıl yapabilirim
pvp.cpp ve intancebase ye müdahalelerimi yaptım ancak yinede olmadıPvp.cpp ve instancebase.cpp üzerinde müdahale gerekiyor at mevzusu için.
2.soru: game src taraflı da olabilir quest taraflı da olabilir. her ne olursa olsun skill sıfırladıktan sonra tekrar aynı etkinin verilebilmesi için skill sıfırladıktan sonra skill selecte de ayar vermek lazım.
kod üzerinden örnek verirmisin bununla ilgili başlangıç itemli şekilde şuanc++ taraflı oyun başlangıç kodları mevcut forumlarda onları kullanıp skill kodlarını yazıp levellerini ayarlayabilirsin
if (GetLevel() >= 5 && GetSkillGroup() == 0)
ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "open_select_skill_window %d", GetJob());
void CHARACTER::SelectSkillGroupWithWindow(BYTE group)
{
if (!IsPC() || GetSkillGroup() != 0)
return;
SetSkillGroup(group);
SetHorseLevel(SKILL_MAX_LEVEL);
for (int i = 0; i < SKILL_MAX_NUM; i++)
{
if (true == CanUseSkill(i))
{
switch(i)
{
case SKILL_COMBO:
SetSkillLevel(i, 2);
break;
case...
bu araştırmaları sağladım zaten yapamadığım için buraya yazdım teşekkürler yardımınız içinchar.cpp:if (GetLevel() >= 5 && GetSkillGroup() == 0) ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "open_select_skill_window %d", GetJob()); void CHARACTER::SelectSkillGroupWithWindow(BYTE group) { if (!IsPC() || GetSkillGroup() != 0) return; SetSkillGroup(group); SetHorseLevel(SKILL_MAX_LEVEL); for (int i = 0; i < SKILL_MAX_NUM; i++) { if (true == CanUseSkill(i)) { switch(i) { case SKILL_COMBO: SetSkillLevel(i, 2); break; case...
- mhmtakfsrt
- Yanıt: 9
- Forum: C++ / C# / Python
burda örneğin verme komutları mevcut direkt give_basic_weapon dosyanı silip c++ dan'da hallettirebilirsin
temiz halini ekliyorumpvp.cpp ve InstanceBase.cpp ekler misin
yok hocam olmadıDener misin
Birde böyle dener misinyok hocam olmadı
evet şuan oldu teşekkür ederimBirde böyle dener misin
Rica ederim çözüm olarak işaretlersen çok makbule geçer.evet şuan oldu teşekkür ederim
return false; dolayımı olmuyormuşRica ederim çözüm olarak işaretlersen çok makbule geçer.
Fazla teferruata girmeden şöyle yapabilirsin(eğer amacın sabit bir şekilde kullanmaksa):return false; dolayımı olmuyormuş
2.sorun devam ediyor
void CInputLogin::Entergame(LPDESC d, const char * data)
{
[...]
[...]
[...]
if(ch->GetSkillLevel(SKILL_HORSE_SUMMON) < 10)
ch->SetSkillLevel(SKILL_HORSE_SUMMON, 10);
}
At çağırmayı 10 level yapmak ile ilgili bir fikrim yok fakat atı her çağırdığında gelsin istiyorsanMerhaba 2 sorunum var birisi acemi at üzerinde vurmak için nasıl bi işlem yapmam lazım
2. sorum ise oyun başlangıcında at çağırmayı 10 level olarak başlatmak istiyorum nasıl yapabilirim
function get_horse_summon_prob_pct()
return 100
end