Çözüldü Acemi at üzerinde vurma

• Konuyu açan Konuyu açan layers
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 198
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

layers

layerswork.com.tr
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba 2 sorunum var birisi acemi at üzerinde vurmak için nasıl bi işlem yapmam lazım

2. sorum ise oyun başlangıcında at çağırmayı 10 level olarak başlatmak istiyorum nasıl yapabilirim

Merhaba 2 sorunum var birisi acemi at üzerinde vurmak için nasıl bi işlem yapmam lazım

2. sorum ise oyun başlangıcında at çağırmayı 10 level olarak başlatmak istiyorum nasıl yapabilirim
Pvp.cpp ve instancebase.cpp üzerinde müdahale gerekiyor at mevzusu için.

2.soru: game src taraflı da olabilir quest taraflı da olabilir. her ne olursa olsun skill sıfırladıktan sonra tekrar aynı etkinin verilebilmesi için skill sıfırladıktan sonra skill selecte de ayar vermek lazım.

Pvp.cpp ve instancebase.cpp üzerinde müdahale gerekiyor at mevzusu için.

2.soru: game src taraflı da olabilir quest taraflı da olabilir. her ne olursa olsun skill sıfırladıktan sonra tekrar aynı etkinin verilebilmesi için skill sıfırladıktan sonra skill selecte de ayar vermek lazım.
pvp.cpp ve intancebase ye müdahalelerimi yaptım ancak yinede olmadı

2.soru için c++ taraflı istiyorum

c++ taraflı oyun başlangıç kodları mevcut forumlarda onları kullanıp skill kodlarını yazıp levellerini ayarlayabilirsin

burda örneğin verme komutları mevcut direkt give_basic_weapon dosyanı silip c++ dan'da hallettirebilirsin

burda örneğin verme komutları mevcut direkt give_basic_weapon dosyanı silip c++ dan'da hallettirebilirsin
bu araştırmaları sağladım zaten yapamadığım için buraya yazdım teşekkürler yardımınız için

return false; dolayımı olmuyormuş

2.sorun devam ediyor
Fazla teferruata girmeden şöyle yapabilirsin(eğer amacın sabit bir şekilde kullanmaksa):

input_login.cpp:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
void CInputLogin::Entergame(LPDESC d, const char * data)
{
    [...]
    [...]
    [...]

if(ch->GetSkillLevel(SKILL_HORSE_SUMMON) < 10)
        ch->SetSkillLevel(SKILL_HORSE_SUMMON, 10);
}

At çağırmayı 10 level yapmak ile ilgili bir fikrim yok fakat atı her çağırdığında gelsin istiyorsan
take_horse.lua:
Genişlet Daralt Kopyala
                function get_horse_summon_prob_pct()
                        return 100
                end

bu değişiklik işe yarar

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri