_EE_ Gelişim Günlüğü = Martysama 5.8

• Konuyu açan Konuyu açan eldem07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 321

eldem07

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Altyapı Bilgisi:
Martysama 5.8
FreeBSD 14 / MariaDB 10.11

Yapılanlar: - [ 04.08.2025 ]
Grid OfflineShop GUİ düzenlendi.

Ekran görüntüsü 2025-08-04 193855.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-04 193911.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-04 193924.webp

Yapılanlar: - [ 05.08.2025 ]
1-99'a uygun zemin eklendi.
Won sistemi deaktif edildi.
Lycan karakteri deaktif.
Simya sistemi deaktif.
Mini map altına Saat / Tarih eklendi.
K envanter sistemi eklendi.
TheAdmin33 ' ün Sandık aynası Eklendi. butonları değiştirildi.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
/
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Ekran görüntüsü 2025-08-05 174052.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-05 174103.webp

Yapılanlar: - [ 07.08.2025 ]
Oyuncular gruptalarken sizin iteminizi gruptan biri toplayınca istiflenmiyordu fixlendi. K envanterede uyarlandı.
Sol üstte çıkan efekt iconları düzenlendi.
Toplu sil - sat sistemi eklendi.
Affect Renewal V2 eklendi.
Yere sil - sat - düşür eklendi.

Ekran görüntüsü 2025-08-07 205514.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-07 205032.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-07 205452.webp

FİXSLER:
Genişlet Daralt Kopyala
//Fixs
#define ENABLE_CHECK_GHOSTMODE_HACK                            // Anti ghost mode hack fix
#define ENABLE_EVENT_ITEM_DUSMEME_FIX                        // Event sistemi item düşmeme fix
// #define ENABLE_FIX_PICKITEM                                // PICKITEM FIX ( Clientsrc )
// Fixs(1) - Yeşil ve Mor pot aktifken tekrar kullanılması engellendi.
// Fixs(2) - Büyülü Silah ve Hava Kılıcı skillerinin silahsız kullanılması engellendi.
// Fixs(3) - Karakter becerileri sıfırlandığında eski beceri grubuna ait güçlendirmelerin temizlenmemesi problemi giderildi.
// Fixs(4) - Partideyken bayrak değiştirme hatası giderildi.Server Taraflı Ufak Hata Düzeltmesi
// Fixs(5) - Karakter yaratılırken karakter adının uzunluğa ait sunucu taraflı bir kontrol bulunmadığı için istenilen uzunlukta karakter ismi yapılabiliyordu. Bu hata çözümlendi.
// Fixs(6) - Level atlayınca pot verme kapatıldı.
// Fixs(7) - Oyuncu isminde büyük-küçük harfler bulunmasından dolayı karakter üzerinde komutların çalışmaması sorunu giderildi.
// Fixs(8) - RemoveGoodAffect'e ateş hayaleti eklendi. Skill sıfırlandığında ateş hayaleti silinecek.
// Fixs(9) - İzleyici modundayken veya sersemleme etkisindeyken saldırı işlemesi engellendi.FIX Observer Enemy Guild under Map War
// Fixs(10) - Pazara vurma hatası giderildi.
// Fixs(11) - Lonca savaşı sırasında lonca dağıtma engeli.
// Fixs(12) - Party bugu
// Fixs(13) - Otomatik ataktaki okçu ninja fix
// Fixs(14) - Bossların yere düşmesi hatası giderildi.
// Fixs(15) - Client taraflı bir memory leak giderildi. Burada bulunan continue ifadesi alt satırda bulunan obje temizlenme işlemini engellemekteydi.
// Fixs(16) - Cube Result'ın taşması sorunu giderildi.
// Fixs(17) - Blend fonksiyonunda üst üste binmesi durumunda elde edilen obje silinmediği için oluşan memory leak giderilmiştir.
// Fixs(18) - Texture %100 fix
// Fixs(19) - Taş bugu Fix
// Fixs(20) - Dungeon Core Down Fix
// Fixs(21) - Dönüşüm Halindeyken Kapanması Gereken Skiller Fix
// Fixs(22) - Hamle HP Duşme Fix - Bineklerin Geriye Atması Fix
// Fixs(23) - Kostüm Giyiliyken Cinsiyet Değiştirme Fix
// Fixs(24) - Kamp Ateşi Bugu Fix
// Fixs(25) - İstiflenen Taşların Tek Seferde Silinmesi Fix
// Fixs(26) - İnternal ip sorunu fix
// Fixs(27) - HP-SP Çalma Fix
// Fixs(28) - Arkadaşlar listesinden silme fix
// Fixs(29) - At level bug fix
// Fixs(30) - At üstüyken ateş hayaleti skilinin vurmaması fix
// Fixs(31) - Skillde saldırı hasarı görüntü fix
// Fixs(32) - Partideki diğer üyelerin topladığı eşyaların istiflenmemesi sorunu fix
// Fixs(33) - Karakter Silinmeme fix
// Fixs(34) - NPC ye item satarken (satmak istiyormusunuz sorusunu sadece değerli eşyalarda soruyordu) şimdi değerli / değersiz herşeyde sormakta.(pack / uishop.py)
// Fixs(35) - Binek Seri İnip Binmeyi Engelleme Fix
// Fixs(36) - Canavarların Geç Yüklenmesi ve Binek Geri Atma Sorunu fix
// Fixs(37) - C++ Mob Spawn Performans Güncellemesi fix (Clientsrc)(char_manager.cpp içindede bulunmakta metinlerin düşmesi kapatıldı.)(true / false yapıldı.)
// Fixs(38) - RemoteAttributeType İşlevi sonsuz döngü fix
//Fixs

Not: Atılan fixler içinde şöle sorun yaratabilir dediğiniz fixsin bilgisini verirseniz sevinirim.

Yapılanlar: - [ 07.08.2025 ]
Oyuncular gruptalarken sizin iteminizi gruptan biri toplayınca istiflenmiyordu fixlendi. K envanterede uyarlandı.
Sol üstte çıkan efekt iconları düzenlendi.
Toplu sil - sat sistemi eklendi.
Affect Renewal V2 eklendi.
Yere sil - sat - düşür eklendi.

25116 eklentisini görüntüle25114 eklentisini görüntüle25115 eklentisini görüntüle

FİXSLER:
Genişlet Daralt Kopyala
//Fixs
#define ENABLE_CHECK_GHOSTMODE_HACK                            // Anti ghost mode hack fix
#define ENABLE_EVENT_ITEM_DUSMEME_FIX                        // Event sistemi item düşmeme fix
// #define ENABLE_FIX_PICKITEM                                // PICKITEM FIX ( Clientsrc )
// Fixs(1) - Yeşil ve Mor pot aktifken tekrar kullanılması engellendi.
// Fixs(2) - Büyülü Silah ve Hava Kılıcı skillerinin silahsız kullanılması engellendi.
// Fixs(3) - Karakter becerileri sıfırlandığında eski beceri grubuna ait güçlendirmelerin temizlenmemesi problemi giderildi.
// Fixs(4) - Partideyken bayrak değiştirme hatası giderildi.Server Taraflı Ufak Hata Düzeltmesi
// Fixs(5) - Karakter yaratılırken karakter adının uzunluğa ait sunucu taraflı bir kontrol bulunmadığı için istenilen uzunlukta karakter ismi yapılabiliyordu. Bu hata çözümlendi.
// Fixs(6) - Level atlayınca pot verme kapatıldı.
// Fixs(7) - Oyuncu isminde büyük-küçük harfler bulunmasından dolayı karakter üzerinde komutların çalışmaması sorunu giderildi.
// Fixs(8) - RemoveGoodAffect'e ateş hayaleti eklendi. Skill sıfırlandığında ateş hayaleti silinecek.
// Fixs(9) - İzleyici modundayken veya sersemleme etkisindeyken saldırı işlemesi engellendi.FIX Observer Enemy Guild under Map War
// Fixs(10) - Pazara vurma hatası giderildi.
// Fixs(11) - Lonca savaşı sırasında lonca dağıtma engeli.
// Fixs(12) - Party bugu
// Fixs(13) - Otomatik ataktaki okçu ninja fix
// Fixs(14) - Bossların yere düşmesi hatası giderildi.
// Fixs(15) - Client taraflı bir memory leak giderildi. Burada bulunan continue ifadesi alt satırda bulunan obje temizlenme işlemini engellemekteydi.
// Fixs(16) - Cube Result'ın taşması sorunu giderildi.
// Fixs(17) - Blend fonksiyonunda üst üste binmesi durumunda elde edilen obje silinmediği için oluşan memory leak giderilmiştir.
// Fixs(18) - Texture %100 fix
// Fixs(19) - Taş bugu Fix
// Fixs(20) - Dungeon Core Down Fix
// Fixs(21) - Dönüşüm Halindeyken Kapanması Gereken Skiller Fix
// Fixs(22) - Hamle HP Duşme Fix - Bineklerin Geriye Atması Fix
// Fixs(23) - Kostüm Giyiliyken Cinsiyet Değiştirme Fix
// Fixs(24) - Kamp Ateşi Bugu Fix
// Fixs(25) - İstiflenen Taşların Tek Seferde Silinmesi Fix
// Fixs(26) - İnternal ip sorunu fix
// Fixs(27) - HP-SP Çalma Fix
// Fixs(28) - Arkadaşlar listesinden silme fix
// Fixs(29) - At level bug fix
// Fixs(30) - At üstüyken ateş hayaleti skilinin vurmaması fix
// Fixs(31) - Skillde saldırı hasarı görüntü fix
// Fixs(32) - Partideki diğer üyelerin topladığı eşyaların istiflenmemesi sorunu fix
// Fixs(33) - Karakter Silinmeme fix
// Fixs(34) - NPC ye item satarken (satmak istiyormusunuz sorusunu sadece değerli eşyalarda soruyordu) şimdi değerli / değersiz herşeyde sormakta.(pack / uishop.py)
// Fixs(35) - Binek Seri İnip Binmeyi Engelleme Fix
// Fixs(36) - Canavarların Geç Yüklenmesi ve Binek Geri Atma Sorunu fix
// Fixs(37) - C++ Mob Spawn Performans Güncellemesi fix (Clientsrc)(char_manager.cpp içindede bulunmakta metinlerin düşmesi kapatıldı.)(true / false yapıldı.)
// Fixs(38) - RemoteAttributeType İşlevi sonsuz döngü fix
//Fixs

Not: Atılan fixler içinde şöle sorun yaratabilir dediğiniz fixsin bilgisini verirseniz sevinirim.
hocam 5.8 için birkaç birşey sorucam
bu potlar yukarı çıkması felan için hangi konu. birde sürekli basılıyor potlara onun için ne olucak
ve eldiven dir tılsımdır onları envanterden nasıl kaldırılır
won sistemini envanterden nasıl kaldırdınız.

son olarak da skille ilgili hangi sistemi yapıcaksınız p vermesi felan için

hocam 5.8 için birkaç birşey sorucam
bu potlar yukarı çıkması felan için hangi konu. birde sürekli basılıyor potlara onun için ne olucak
ve eldiven dir tılsımdır onları envanterden nasıl kaldırılır
won sistemini envanterden nasıl kaldırdınız.

son olarak da skille ilgili hangi sistemi yapıcaksınız p vermesi felan için
1 - soru: bu potlar yukarı çıkması felan için hangi konu. birde sürekli basılıyor potlara onun için ne olucak
Cevap: bunun için size özel bir dosya yapayım sizde uygularsınız.

2 - soru: ve eldiven dir tılsımdır onları envanterden nasıl kaldırılır
Cevap: item_proto üzerindende kaldıra bilirsiniz. ve suanda kemer ve tılsımları kaldırmadım sadece envanter .dds değiştirdim

3 - soru: son olarak da skille ilgili hangi sistemi yapıcaksınız p vermesi felan için
Cevap: skiller için 1-99 çalışması yapmaktayım uzakten beceri sistemi eklemeyi düşünmüyorum bunun için öğretmenlerin questleri üzerinde düzenleme yapıyorum.

1 - soru: bu potlar yukarı çıkması felan için hangi konu. birde sürekli basılıyor potlara onun için ne olucak
Cevap: bunun için size özel bir dosya yapayım sizde uygularsınız.

2 - soru: ve eldiven dir tılsımdır onları envanterden nasıl kaldırılır
Cevap: item_proto üzerindende kaldıra bilirsiniz. ve suanda kemer ve tılsımları kaldırmadım sadece envanter .dds değiştirdim

3 - soru: son olarak da skille ilgili hangi sistemi yapıcaksınız p vermesi felan için
Cevap: skiller için 1-99 çalışması yapmaktayım uzakten beceri sistemi eklemeyi düşünmüyorum bunun için öğretmenlerin questleri üzerinde düzenleme yapıyorum.
1. cevap için çok iyi olur beklerim yani

2.si için ben sadece görüntüsünü kaldırsam yeter

3. bende sistem değil direk quest olsa iyi olur verebilirmi direk skilleri P ve at becerilerini felan ?

sa saldırı markası iconu fixini nasıl yaptınız bende 5.8 kullanıyorum bi türlü yapamadım

Geri