Yardım 65-250 ve Saltanatçılara bir soru

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 50
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Her iki yapıda da maksimum kaç k Canları oluyor karakterlerin ve bu C panelindeki full +full karakterin üzerindeki bonusları ss atqbilir ya da yazabilir misiniz

saltanatta 240t can var wslik hesapların pet 10.6t vuruyor her saldırısında skillerde ortalama 40-45t vuruyor senle beraber yaptık ya la hatta ne ara unuttun :D

saltanatta 240t can var wslik hesapların pet 10.6t vuruyor ona saldırısında skillerde ortalama 40-45t vuruyor senle beraberdik ya la hatta ne ara unuttun:D
Krdom valla kafa kalmıyorki 240t can çok :ben onu 2 milyona çekeyim benim sistemde :d c ekranı ss gelir mi

Krdom valla kafa kalmıyorki 240t can çok :ben onu 2 milyona çekeyim benim sistemde :d c ekranı ss gelir mi
65-250 de oyun yapısı farklılıklarına göre değişen bir can oranı var . 2 defa 65-250 files hazırladım müşterilerime . Birinde 100k yı görürken birinde 60k falandı ama standartları 60k falan oluyor red ipek nemere yıldızı vesaire olduğu için

Geri