Bulunamadı 64 bit server files

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 26
  • Gösterim Gösterim 491
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulunamadığı için "Bulunamadı" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hasanmacit

Geliştirici
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
7
referans alınabilecek aeldra ve n2play dışında 64 bit server files var mı? ben bulamadım da. bilen varsa yorum atarsa sevinirim.​

aeldra 64 bit değil protobuff prototp olarak yapılmış bana göre protobuff a geçince tüm sistemler tüm source elinden geçmek zorunda ve metinin basic sistemlerini yeni packet yapısına göre uyarlaman gerekli ve bunlarda extra süreçler vs ama aeldrada biraz farklı durum uyarlamışlar ama keşke uyarlamasalarmış daha iyi ben protobuff a geçip serveri hem windows hem freebsd olarak 64 bite geçirdim 20 güne yakın bir çalışma süreci oldu ama değdi çok zor ama yapılmayacak birşey değil tek sorun protobuff a packetleri geçirip sonrasında tüm sourcedeki kodları tek tek düzenlerken okurken ağlıyorsun :D bitmiyor çünkü düzenle düzenle geçilmesi gerçekten zor bir yapı protobuff
flatbuffers/capn proto dururken neden protobuf ? Bunlar varken protobuf seçmek bence mantıksız. Yapılan testlerde ikisine göre geride kalıyor. bu ikisini tercih etmesem bile bitsery kullanırım. Şema derdin yok, eklemesi kolay, vede oldukça esnek. Serileştirme vs performansı olarak yine protobufdan iyi
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
aradığımı bulamadım kendim yapacam herkes geliştirme günlüğünü takip edebilir iyi forumlar

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri