- Ticaret Puanı
- 0
Onu yaparsan oyunun adını da değiştir yeni bir oyun gibi piyasaya çıkart, bir dakika bu sanki tanıdık geldi bir yerden ama.

Derneğin ilk sadık üyesi olabilirim
Söylediklerine hak veriyorum ve aynı şekilde düşünüyorum. Ne zaman konusu açılsa aynı şeyi söylerim; metin2 için 64bitin getirileri çok tartışılır bir konu, bu oyun 32bit haliyle bile onbinlerce, yüzbinlerce oyuncuya ev sahipliği yaptı. Günümüzde de zaten Metin2de 32bit sınırını zorlayabilecek pek bir faktör de yok. Src sağlamsa ve sunucu da iyiyse 32bitten rahatı yoktur. Kaldı ki günümüzde normal şartlarda 2-3k'yı bile zor gören bir piyasada bunun gerekliliği ayrıca tartışılır. Fakat fantezi olarak yapılır, orasına bir şey diyemem tabi.
Taksim meydanı bana uzak düşüyor ama çağıran olursa Adana otogarına gelebilirim.
Kesinlikle, 32 Bit ile alınabilecek performans belli ve oyunun mevcutta bulunan oyuncu kitlesi de belli, 64 Port ile uğraşırken harcanan iş gücü farklı bir alana yönelebilir, mesela optimizasyon olur C++ modernizasyon olur (dikkatli), grafik üzerinde oynamalar olur vs. bu sebeple iyi düşünülmeli. Hadi ben herhangi biriyim @hasanmacit Marty senelerdir 64'e geçmedi, hiç düşünmedin mi yoksa bu adam derneğin ilk üyesi mi diye, büyük oyunu gör artık..
ben 64 bite fantezik amaçlarla geçirdim ama yüksek fps bence gerekli. yıllardır 240 hz ekran kullanan biri olarak 60 fps de ciddi sıkıntılar çekiyorum, gözlerim ağrıyor resmen![]()
64 Bit deyince aklıma ilk sen geliyorsun.