55 - 120 SVF Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan Elvia
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 129

Elvia

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Uzun zaman önce satın aldığım, sonrasında çok fazla eksiğinin olduğunu fark edip geliştirmeye başladığım dosyalar.

- Bir uzman geliştirici tarafından geliştirilmiyor, kendi seviyemde işler yapıyorum.
- Fikirler ve Önerilere Her Zaman Açığım.
- Sistem görüp beğenen arkadaşlar yazabilir Benim içinde uygunsa Ücretsiz Yardımcı Olurum.

Aktif 55-120 sunucularında toplu sandık açma miktarının 20 ila 50K arasında olduğunu gördüm. Benim dosyalarımda da toplu sandık açma miktarı 20 bin olarak ayarlanmıştı ve kullanılan sistem oldukça eskiydi. Bu nedenle yeni bir simülasyon geliştirdim. 55-120 seviyelerinde item miktarları çok yüksek olduğu için, değerleri k/m/t formatında ayrıştırarak görüntüleyen bir görsel arayüz ekleyip kullanım kolaylığı sağladım.

Aktif 55-120 sunucularında toplu sandık açma miktarının 20 ila 50K arasında olduğunu gördüm. Benim dosyalarımda da toplu sandık açma miktarı 20 bin olarak ayarlanmıştı ve kullanılan sistem oldukça eskiydi. Bu nedenle yeni bir simülasyon geliştirdim. 55-120 seviyelerinde item miktarları çok yüksek olduğu için, değerleri k/m/t formatında ayrıştırarak görüntüleyen bir görsel arayüz ekleyip kullanım kolaylığı sağladım.

bu simülasyon işi mantıklı olmuş fikir size mi ait diğer sunucularda bir örneği var mı acaba

Geri