2.5D Metin projesi için yatırımcı ortak arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan pasha37
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 130

pasha37

Gold Üye
Gold Üye
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Eski metin2 takım liderinin ve bir takım eski çalışanın Mad World MMO adı ile yaptığı bir oyun var belki denk gelmişsinizdir, gelmediysenizde altta birkaç içerik bırakıyorum. 2.5D bir oyun, henüz p-server açan yok. official oyun bir takım sorunlardan dolayı 2025 ortalarında kapandı. Elimde bu oyuna ait client ve motor dosyaları var ancak oyun hissi biraz farklı olduğu için tutar mı, ilgi görür mü emin olamadığımdan tek başıma ilerletmek istemedim. Projeye olumlu bakan ve finansal kısmı karşılayabilecek birisi çıkarsa projeyi tamamlamayı düşünüyorum. Eksik tek kısım server, onun dışındaki herşey tam olarak mevcut, ilgilenen çıkması halinde server kısmınıda tamamlayıp projeyi hayata geçirebiliriz. Düzgün bir bütçe ile ilgilenen DM'den iletişime geçebilir.

msHYu7o.png

Bu oyunu hatırlıyorum ilk açıldığında bağlantı sorunları , ses sorunları gibi pek çok geri dönüş almıştı potansiyeli yüksek olan bir oyundu bence

PC değil de mobil versiyonda tutmama ihtimali yok bunun, pek fazla da yatırıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum, mevcut motoru mobile sarmak çok zor gibi , en mantıklı yol unity e taşımak gibi görünüyor..

bence burada olması gereken tek şey ; ölü oyunu diriltmek değil , platform değiştirerek canlandırmak olmalı

Başarılar..

Bu oyunu hatırlıyorum ilk açıldığında bağlantı sorunları , ses sorunları gibi pek çok geri dönüş almıştı potansiyeli yüksek olan bir oyundu bence

PC değil de mobil versiyonda tutmama ihtimali yok bunun, pek fazla da yatırıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum, mevcut motoru mobile sarmak çok zor gibi , en mantıklı yol unity e taşımak gibi görünüyor..

bence burada olması gereken tek şey ; ölü oyunu diriltmek değil , platform değiştirerek canlandırmak olmalı

Başarılar..

Oyun HTML5/JS tabanlı olduğu için; masaüstü, web, mobil tüm platformları destekliyor. Tavsiye için teşekkürler.

Oyun HTML5/JS tabanlı olduğu için; masaüstü, web, mobil tüm platformları destekliyor. Tavsiye için teşekkürler.
Bunu biliyorum zaten, anlatmak istediğim şey şu ; mobil platformlarda işlre biraz farklı yürüyor teoride tarayıcıda çalışabilir sorun yok ama uzun süre için tamamen sınırlı.

Google Play ve App Store, sadece web-view tabanlı MMO’ları kabul etmiyor veya çok sınırlı destek veriyor; dolayısıyla mobil client neredeyse her zaman native olmalı veya tamamen mobil client olmalı.

Ek olarak belki konuya yatırımın ne kadar olması gerketiğine dair filan rakamları yazabilirsen ciddi kişiler iletişime geçebilir , dilersen bende yatırımcı olabilirim veya geliştirebiliriz.

Geri