DEVELOPER İŞ ORTAĞI ARIYORUM.

• Konuyu açan Konuyu açan andreisarpov
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 211

andreisarpov

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1-105 Yapıda projem için ortak Developer arıyorum. Reklamlar, Anlaşmalar, Discord Yönetimi, Oyun İçi yönetim tarafıma ait olacaktır. +5000 oyuncu açılış garantisi olacaktır. Sistem bilgisi kuvvetli yüksek kazanç hedefi olan, sadece bizimle çalışacak Developer arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.

1-105 Yapıda projem için ortak Developer arıyorum. Reklamlar, Anlaşmalar, Discord Yönetimi, Oyun İçi yönetim tarafıma ait olacaktır. +5000 oyuncu açılış garantisi olacaktır. Sistem bilgisi kuvvetli yüksek kazanç hedefi olan, sadece bizimle çalışacak Developer arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.
5k online şuan kim açıyor kral taş çatlasın 1.5 k sen sitedeki online sayılarına inanıyon heralde :D

Merhaba, projenizde başarılar dilerim.
Developer seçerken sadece teknik yetenek değil, aynı kafada olmak, vizyonun ve fikirlerin örtüşmesi çok daha önemli bence. Yoksa yolun ortasında kopmalar yaşanabiliyor bunun sonucunda maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşanabiliyor.
Umarım hem uyumlu hem de işini iyi bilen biriyle yolun kesişir. Bol şans dilerim...

Geri