- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, zırhlı olmayan at metine slota vs hasar vermiyor ancak space ile vurma animasyonu var, bunu nasıl deaktif edebilirim? hiç vurulamasın istiyorum
Dokunulmamış dosyalarda zaten bu engel varmış. Yani verdiğim düzenlemeye gerek yok aslında.iligili kod orjinal halinde diğer swlerde de yok ama verdiğiniz eklenti, başka nereleri kontrol etmem lazım
// NEW_Attack icerisinde ara
if (pkInstMain->IsMountingHorse())
{
if (pkInstMain->IsHandMode())
{
return;
}
// Altina ekle
if (!pkInstMain->CanAttackHorseLevel())
return;
peki bu bana özel bi hata mı her svde var mı ?Bu yeterli olmalı ama CInstanceBase::SHORSE::GetLevel() içerisinde o mob vnum'a 1'den fazla bir değer verdiysen yine vuracaktır.
PythonPlayerInput.cpp:// NEW_Attack icerisinde ara if (pkInstMain->IsMountingHorse()) { if (pkInstMain->IsHandMode()) { return; } // Altina ekle if (!pkInstMain->CanAttackHorseLevel()) return;
Kesin bi şey diyemem ama muhtelemen yaptığın değişikliklerden kaynaklanıyor.peki bu bana özel bi hata mı her svde var mı ?
iligili kod orjinal halinde diğer swlerde de yok ama verdiğiniz eklenti, başka nereleri kontrol etmem lazımKesin bi şey diyemem ama muhtelemen yaptığın değişikliklerden kaynaklanıyor.
Daha önce karşılaştığım bi durum değil.
Dokunulmamış dosyalarda zaten bu engel varmış. Yani verdiğim düzenlemeye gerek yok aslında.iligili kod orjinal halinde diğer swlerde de yok ama verdiğiniz eklenti, başka nereleri kontrol etmem lazım
klasik martysamaya ellenmemiş bakıyorum bu verdiğiniz kod yok hocamDokunulmamış dosyalarda zaten bu engel varmış. Yani verdiğim düzenlemeye gerek yok aslında.
Son yaptığınız değişiklikleri düşünün, belki bi şey çıkar. Ya da anydesk ile bağlanıp bakabilirim
Hocam sağolsun anydesk ile bağlanıp sorunu çözdü, çok teşekkür ediyorum ilgisi ve desteği içinDokunulmamış dosyalarda zaten bu engel varmış. Yani verdiğim düzenlemeye gerek yok aslında.
Son yaptığınız değişiklikleri düşünün, belki bi şey çıkar. Ya da anydesk ile bağlanıp bakabilirim