Çözüldü 1 lv at attan vurma sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan darkbloodly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 113
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

darkbloodly

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, zırhlı olmayan at metine slota vs hasar vermiyor ancak space ile vurma animasyonu var, bunu nasıl deaktif edebilirim? hiç vurulamasın istiyorum

Bu yeterli olmalı ama CInstanceBase::SHORSE::GetLevel() içerisinde o mob vnum'a 1'den fazla bir değer verdiysen yine vuracaktır.

PythonPlayerInput.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
// NEW_Attack icerisinde ara
        if (pkInstMain->IsMountingHorse())
        {
            if (pkInstMain->IsHandMode())
            {
                return;
            }

// Altina ekle
            if (!pkInstMain->CanAttackHorseLevel())
                return;

Bu yeterli olmalı ama CInstanceBase::SHORSE::GetLevel() içerisinde o mob vnum'a 1'den fazla bir değer verdiysen yine vuracaktır.

PythonPlayerInput.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
// NEW_Attack icerisinde ara
        if (pkInstMain->IsMountingHorse())
        {
            if (pkInstMain->IsHandMode())
            {
                return;
            }

// Altina ekle
            if (!pkInstMain->CanAttackHorseLevel())
                return;
peki bu bana özel bi hata mı her svde var mı ?

aslında vardı bu ama bu olay şöylede yapılabilir dump protodan bir değer ayırırsın bunun için ATTACKABLE_HORSES diye o değeri mob proto da alan atlar vurar :D bitti gitti güzel fikirmiş kafamı seveyim

Bununla ilgili quest yazıp test ettinizmi

iligili kod orjinal halinde diğer swlerde de yok ama verdiğiniz eklenti, başka nereleri kontrol etmem lazım
Dokunulmamış dosyalarda zaten bu engel varmış. Yani verdiğim düzenlemeye gerek yok aslında.
Son yaptığınız değişiklikleri düşünün, belki bi şey çıkar. Ya da anydesk ile bağlanıp bakabilirim

Çözüm
Dokunulmamış dosyalarda zaten bu engel varmış. Yani verdiğim düzenlemeye gerek yok aslında.
Son yaptığınız değişiklikleri düşünün, belki bi şey çıkar. Ya da anydesk ile bağlanıp bakabilirim
klasik martysamaya ellenmemiş bakıyorum bu verdiğiniz kod yok hocam
PythonPlayerInput.cpp de müsaitseniz anydesk vereyim

Hocam sağolsun anydesk ile bağlanıp sorunu çözdü, çok teşekkür ediyorum ilgisi ve desteği için

Marty makro kontrolü koymuş, ENABLE_NO_MOUNT_CHECK. Locale_inc.h içerisinde bu makro yok veya pasif.
Aktif edince veya ekleyince sorun çözülecek.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri