Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-şampiyon 30 güncel tr files arıyorum bunu bulabilmemin bir yolu var mı veya buna yakın en güncel hangi server files vardır yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.
@enes turan paylaşmış son olarak 2024 te onu gördüm ondan daha günceli belki vardır diye araştırdım fakat göremedim 2010-2014 yılları arasında hobi amaçlı 3-4 server geliştirmiştim 200-300 aralığında oyuncu kitlesine sahipti fakat o yıldan bu yıla çok şeyi unutmuşum tekrardan geliştiriciliğe dönüş yapacağım hem tekrar hatırlamak hemde kendimi geliştirmek için istiyorum tabi ne kadar hatasız olursa o kadar iyi olur benim için. çokta ileri seviye değilim ortalama altı denebilir
hocam bende 2 farklı var yeni mimariyi istiyorsan yüz yüze görüşme şartıyla ve işten anlayan kişilere satıyorum, ek olarak tek benim emeğim yok 4 geliştirici aktif çalışıyor. Diğerlerinin iznine de bağlı.
diğer düz olan ise sektörde gördüğün bir çok official olarak satılan fileslere göre bizim geliştirdiğimiz %90 official diyebilirim , m2 tr de hesabın varsa oradan da girip oynayıp karşılaştırma yapabilirsin.
Fiyat konusunda ise ben pahalı gelirim o yüzden başka bakabilirsin