Yardım 1-120 güncel tr files arıyorum

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

gktgakbs

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

1-şampiyon 30 güncel tr files arıyorum bunu bulabilmemin bir yolu var mı veya buna yakın en güncel hangi server files vardır yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.

Tr ile bire bir zaten yok satılanlarda @Bvural41 ücretli satıyor, gördüğüm en çok benzeyen bu
@enes turan paylaşmış son olarak 2024 te onu gördüm ondan daha günceli belki vardır diye araştırdım fakat göremedim 2010-2014 yılları arasında hobi amaçlı 3-4 server geliştirmiştim 200-300 aralığında oyuncu kitlesine sahipti fakat o yıldan bu yıla çok şeyi unutmuşum tekrardan geliştiriciliğe dönüş yapacağım hem tekrar hatırlamak hemde kendimi geliştirmek için istiyorum tabi ne kadar hatasız olursa o kadar iyi olur benim için. çokta ileri seviye değilim ortalama altı denebilir

Öyle bir yapıyı ücretsiz bulman imkansız. Bulsan bile ne kadar düzgün tartışılır

Profilini inceledim geliştirmeleri çok güzel fakat ücretli mi paylaşıyor ücretsiz paylaştığı konu var mı?

hocam bende 2 farklı var yeni mimariyi istiyorsan yüz yüze görüşme şartıyla ve işten anlayan kişilere satıyorum, ek olarak tek benim emeğim yok 4 geliştirici aktif çalışıyor. Diğerlerinin iznine de bağlı.

diğer düz olan ise sektörde gördüğün bir çok official olarak satılan fileslere göre bizim geliştirdiğimiz %90 official diyebilirim , m2 tr de hesabın varsa oradan da girip oynayıp karşılaştırma yapabilirsin.

Fiyat konusunda ise ben pahalı gelirim o yüzden başka bakabilirsin

Geri