- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba
iyi forumlar herkese, kısa ve öz kendimden bahsedeyim. sadece metin2 geliştiricisi değilim genel olarak tüm yazılım dillerine hakimliğimi geliştiriyorum. özellikle kali linux ve unreal engine üzerinden calışmalarım oluyor. sağlıcakla kalın.
Ö.M: Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
Discord: anduril.1
Discord: anduril.1
1) Destek Süreci
Files alımlarında 1 ay boyunca benden kaynaklı oluşabilecek, projeye zarar verebilecek nitelikte hata & buglar için ücretsiz destek tamamen sizin yaklaşımınızla alakalı bunun benim inisiyatifimde olduğunu lütfen unutmayın.
Yapacağınız en ufak düzenlemenin, size göre basit sayılabilecek eklentilerin oyun dosyalarına zarar verip core & bug oluşumlarına sebebiyet verdiğini bilmeniz gerekiyor, sizden kaynaklı hataları düzeltmek zorunda olmadığımı bilmenizi istiyorum. Yine sizin bana olan yaklaşımınızla ilgili yardımcı olabilirim.
Gerek oyun dizaynı forum,web ,otopatcher kurulumlarında yardımcı olabilirim bana 7/24 destek almak için ulaşabilirsiniz.
Files alımlarında 1 ay boyunca benden kaynaklı oluşabilecek, projeye zarar verebilecek nitelikte hata & buglar için ücretsiz destek tamamen sizin yaklaşımınızla alakalı bunun benim inisiyatifimde olduğunu lütfen unutmayın.
Yapacağınız en ufak düzenlemenin, size göre basit sayılabilecek eklentilerin oyun dosyalarına zarar verip core & bug oluşumlarına sebebiyet verdiğini bilmeniz gerekiyor, sizden kaynaklı hataları düzeltmek zorunda olmadığımı bilmenizi istiyorum. Yine sizin bana olan yaklaşımınızla ilgili yardımcı olabilirim.
Gerek oyun dizaynı forum,web ,otopatcher kurulumlarında yardımcı olabilirim bana 7/24 destek almak için ulaşabilirsiniz.
Kostüm,binek,pet, vs setler eklemeleri yapılabilir
Tek Tıklama ile ister 98-99 ister 104-105 kullanabileceğiniz gelişmiş sorunsuz yapıdır. bir birinden farklı kostüm set,binek,petlerpremium vs.
Sorunsuz denenmiş altyapı
Denenmiş ve özel dizayn altyapı
GELİŞMİŞ SİSTEMLERİ İLE
SORUNSUZ VSLİK
Sorunsuz denenmiş altyapı
Denenmiş ve özel dizayn altyapı
GELİŞMİŞ SİSTEMLERİ İLE
SORUNSUZ VSLİK
Genel sistem görselleri
ÇOK DAHA FAZLASI SİZLERLE!

ÇOK DAHA FAZLASI SİZLERLE!
Files yapısı Vslik bir çok yapıya uygun dizayn edilmiştir ( 98 • 99 & 104 • 105 119 • 120 )

Zeus2Game,Loren2,Arya2,SalayMT2,Javonmt2,Senius2,Seona2,Vilus2,Westwar2
Son düzenleme: