🔥NEW SCHOOL 98-99 104-105 FİLESLER | 🚀 WEB DESTEK | 🚀 AUTOPATCHER | 🆚 ZEUS2GAME , LOREN2, ARYA2, SALAYMT2 |

İnvasiON

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

Merhaba

iyi forumlar herkese, kısa ve öz kendimden bahsedeyim. sadece metin2 geliştiricisi değilim genel olarak tüm yazılım dillerine hakimliğimi geliştiriyorum. özellikle kali linux ve unreal engine üzerinden calışmalarım oluyor. sağlıcakla kalın.

Ö.M: Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
Discord: anduril.1
1) Destek Süreci
Files alımlarında 1 ay boyunca benden kaynaklı oluşabilecek, projeye zarar verebilecek nitelikte hata & buglar için ücretsiz destek tamamen sizin yaklaşımınızla alakalı bunun benim inisiyatifimde olduğunu lütfen unutmayın.
Yapacağınız en ufak düzenlemenin, size göre basit sayılabilecek eklentilerin oyun dosyalarına zarar verip core & bug oluşumlarına sebebiyet verdiğini bilmeniz gerekiyor, sizden kaynaklı hataları düzeltmek zorunda olmadığımı bilmenizi istiyorum. Yine sizin bana olan yaklaşımınızla ilgili yardımcı olabilirim.
Gerek oyun dizaynı forum,web ,otopatcher kurulumlarında yardımcı olabilirim bana 7/24 destek almak için ulaşabilirsiniz.

Kostüm,binek,pet, vs setler eklemeleri yapılabilir

Tek Tıklama ile ister 98-99 ister 104-105 kullanabileceğiniz gelişmiş sorunsuz yapıdır. bir birinden farklı kostüm set,binek,petlerpremium vs.
Sorunsuz denenmiş altyapı

Denenmiş ve özel dizayn altyapı

8mh6zwu.PNG

h4tv77z.PNG

2srwsip.PNG

pzw3kwd.PNG

cu1gsl5.PNG

rkssgle.PNG

GELİŞMİŞ SİSTEMLERİ İLE

SORUNSUZ VSLİK

Genel sistem görselleri

4dsx9mv.png

51t2iko.png

jb0a6lm.png

jjeay31.png

95l5mo5.png

ÇOK DAHA FAZLASI SİZLERLE!
Files yapısı Vslik bir çok yapıya uygun dizayn edilmiştir ( 98 • 99 & 104 • 105 119 • 120 )
shsx9mm.PNG
snp2au4.PNG
oynnkp3.PNG
jkq8uv6.PNG
3yevu15.PNG
8dk4jis.PNG
kecwa68.jpg
q0solto.PNG
pgzhp67.PNG
fjnrshh.PNG
onn67cu.jpg
4f9721b.PNG

dcehdud.png

kmrdele.png

fld4zr3.png
qqijmk7.png

o3y3gn1.PNG
Zeus2Game,Loren2,Arya2,SalayMT2,Javonmt2,Senius2,Seona2,Vilus2,Westwar2
9d0x1bw.PNG

7fa1wii.PNG

Son düzenleme:
55-120 olan files zaten 15kya srcli x sitesinde sahibi tarafından satılmıyor mu ?

Geri