- Ticaret Puanı
- 0
Merhabaiyi forumlar,forumun aktif üyesi, olarak 28 yaşındayım dövmeciyim ama ek olarak genel yazılım alanında çalışıyorum web development vs unreal engine cinematic trailer vs. Defalarca server açmış, çeşitli ortaklıklar ve projeler kuran biri olarak ; Edindiğim tecrübelerle birlikte sizlere temiz sorunsuz
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
hizmeti sağlamaktayım. 13 yıla aşkın metin2 pvp sunucuları ve dosyalarıyla ilgileniyorum. başlangıc sunucularım hamachi sunucularla başladı. sizlere hizmet vermek isterim ve beraber çalışmak isteyen herkesle tanışabiliriz.Skype: live:.cid.33d6fb8973396b0d
Discord: anduril.1
Discord: anduril.1
1) Destek Süreci
- Files alımlarında 1 ay boyunca benden kaynaklı oluşabilecek, projeye zarar verebilecek nitelikte hata & buglar için ücretsiz destek tamamen sizin yaklaşımınızla alakalı bunun benim inisiyatifimde olduğunu lütfen unutmayın.
- Yapacağınız en ufak düzenlemenin, size göre basit sayılabilecek eklentilerin oyun dosyalarına zarar verip core & bug oluşumlarına sebebiyet verdiğini bilmeniz gerekiyor, sizden kaynaklı hataları düzeltmek zorunda olmadığımı bilmenizi istiyorum. Yine sizin bana olan yaklaşımınızla ilgili yardımcı olabilirim.
- Gerek oyun dizaynı forum,web ,otopatcher kurulumlarında yardımcı olabilirim bana 7/24 destek almak için ulaşabilirsiniz.
PREMİUM FİLES V.1 YAKINDA EKLENECEKTİR GELİŞMİŞ SİSTEMLERİ İLE
SORUNSUZ VSLİK
SORUNSUZ VSLİK
Genel sistem görselleri
ÇOK DAHA FAZLASI SİZLERLE!

ÇOK DAHA FAZLASI SİZLERLE!
Files yapısı Vslik bir çok yapıya uygun dizayn edilmiştir ( 98 • 99 & 104 • 105 119 • 120 )

Zeus2Game,Loren2,Arya2,SalayMT2,Javonmt2,Senius2,Seona2,Vilus2,Westwar2
Trabzonlu olduğu için güvenilirdir,Güvenebilirsiniz. Hayırlı satışlar.
Güvenilir ve işini Cok iyi yapan biri
güvenle alabileceginız saygılı bir arkadastır ve emegi geregi işini seven bir arkadastır tavsiye ederim .
Son düzenleme: