Yardım İtemlere taş eklenmiyor ve metal ile kutsama kullanılmıyor

• Konuyu açan Konuyu açan waeryl
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 91
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

waeryl

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
İtemlere Büyülü Metal ve Kutsama kağıdı ile + basamıyorum, taş eklenmiyor, Efsun ve arttırma kağıdı basılmıyor fakat efsun botuna koyunca efsunlar çalışıyor
Bu şekilde clientta sarı gözüküyor ama üstüne basınca hiç bir işlem gerçekleşmiyor sorun nerede olabilir ? Her hangi bir syserr yok hem game hem client tarafında.
1756250537817.webp

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
def __DropSrcItemToDestItemInInventory

def __IsUsableItemToItem

def __CanUseSrcItemToDstItem

def __UseItem

Pythonda bu dört fonksiyonu kontrol et. Büyük ihtimalle bunların birinde veya birkaçında eksiğin var.

Python:
Genişlet Daralt Kopyala

def __IsUsableItemToItem

def __UseItem

Pythonda bu dört fonksiyonu kontrol et. Büyük ihtimalle bunların birinde veya birkaçında eksiğin var.
İkarus Offlineshop ekledikten sonra bu şekilde oldu sanırım bi kontrol edip dönüş yapayım hocam.

Python:
Genişlet Daralt Kopyala

def __IsUsableItemToItem

def __UseItem

Hocam bahsettiğiniz fonksiyonlara baktım, başka bir files ile de karşılaştırdım fakat bir yanlışlık veya eksik göremedim, müsaitseniz dc den uiinventory atayım bir de siz kontrol edin

Python:
Genişlet Daralt Kopyala

def __IsUsableItemToItem

def __UseItem

Hocam sorunu çözdüm teşekkürler problem __DropSrcItemToDestItemInInventory içerisinde ki offlineshop kontrol bloğundaymış, kontrolü sınırlandırınca sorun çözüldü.

Geri