Çözüldü Kutsama ve büyülü metal birleşmiyor

• Konuyu açan Konuyu açan alicanxtx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 84
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

alicanxtx

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kutsama kağıdı ile büyülü metali üst üste koyamıyorum. Yerden alınca üstüne geliyor ama birleştirme olmuyor. İtem proto ile navicattan flag , antiflag denedim olmadı. item proto txt teki anti stackleri kaldırdım yine olmadı.

Bu linkteki çözümü denedim, kutsama küresi üzerinde başarılı oldu ama kutsama kağıdı ve büyülü metal halen üst üste gelmiyor. Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler.

item_proto.txt den 39001 bul ve NONE yazan yeri ITEM_STACKABLE ile değiştir.
bu işlemin aynısını kutsama da yaparsan üst üste gelir.

Hayır hocam tabiki de :) kutsama kutsama ile birleşmiyor, büyülü metal de aynı şekilde :))
pardon valla ya dediğim gibi kafa gitti yanlış okuduk hep. efsun nesnesini üst üste koyma konusunu bulup aynısını bu iki eşyaya da uygularsab sorun çözülür gibi. bu eşyaların amacı sürüklendiği eşyaya + basmak olduğu için öncelikle bu eşyaları belirtip aynı eşyanın üstüne sürüklersen eşyayı stacklettirmek lazım.

pardon valla ya dediğim gibi kafa gitti yanlış okuduk hep. efsun nesnesini üst üste koyma konusunu bulup aynısını bu iki eşyaya da uygularsab sorun çözülür gibi. bu eşyaların amacı sürüklendiği eşyaya + basmak olduğu için öncelikle bu eşyaları belirtip aynı eşyanın üstüne sürüklersen eşyayı stacklettirmek lazım.
Estağfurullah hocam :) teşekkür ediyorum yorumunuz için. deneyeceğim.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri