bi tane paylaşılan var x forumunda ama ondada şifreliFyremage full unpacklemedi mi saltanati
bi tane paylaşılan var x forumunda ama ondada şifreliFyremage full unpacklemedi mi saltanati
sunucunuzun tanıtım videosu var mı
tanıtımı gördüğüm anda senin açtığını anlamıştım poseidonu oynayan 2-3 kişiden biriydim iletişim bilgisi bırakırsan sevinirim başarılarKendin geliştirmeni öneririm başkalarına yaptırırsan yeteri kadar o filesten verim alamazsın wslik istememişsin ayrıca daha çok zahmet ve yeni sistemli hali ile istemişsin ona benzer projemi bu cuma sonunda açıyorum (eski sistem) genel olarak ne kadar sürdü dersende 8 ay good luck mate
bnkz;Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
zaten bir tek mete ile cengiz 16-250 de kaldılar onun dışında herkes 249-300e döndütanıtımı gördüğüm anda senin açtığını anlamıştım poseidonu oynayan 2-3 kişiden biriydim iletişim bilgisi bırakırsan sevinirim başarılar
şuan şu şekil rollendim hasan sanazaten bir tek mete ile cengiz 16-250 de kaldılar onun dışında herkes 249-300e döndü![]()
dün gece bi geleyim bakayım dedim güzel olmuş bu arada onlineside vardı değişik bi deneme olmuş ama tutmuş başarılar dilerim pet atack göremedim sadece ona üzüldümtanıtımı gördüğüm anda senin açtığını anlamıştım poseidonu oynayan 2-3 kişiden biriydim iletişim bilgisi bırakırsan sevinirim başarılar
dün gece bi geleyim bakayım dedim güzel olmuş bu arada onlineside vardı değişik bi deneme olmuş ama tutmuş başarılar dilerim pet atack göremedim sadece ona üzüldüm
Bendeki10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyim
1. si hangisi![]()
30 a verek mi cano benimkini sjdhsldbsksEn az 20 bin tl vereceksen hazırlayayım![]()
16 -300 ü neden beğenmiyorsun hasan hocam sen yazaten bir tek mete ile cengiz 16-250 de kaldılar onun dışında herkes 249-300e döndü![]()
bilmem hoşuma gitmiyo özel bi sebep yok pvpnin amacı işleri kolaylaştırmak zaten. 16-300 pvpyi aynı zorlukta yaparsan gider saltanat oynarım zaten ne anladık pvpden16 -300 ü neden beğenmiyorsun hasan hocam sen ya
16-250 seversinbilmem hoşuma gitmiyo özel bi sebep yok pvpnin amacı işleri kolaylaştırmak zaten. 16-300 pvpyi aynı zorlukta yaparsan gider saltanat oynarım zaten ne anladık pvpden
biraz daha düzenlersen sevecem inş16-250 seversin
Daha ne yapsin adam filesebiraz daha düzenlersen sevecem inş
güncelleme yapıyom bu gecebiraz daha düzenlersen sevecem inş
yapılacaklar listesini o biliyoDaha ne yapsin adam filese
inşallah kardozo beklemedeyizgüncelleme yapıyom bu gece