Ücretli Saltanat Metin2 Files Arıyorum

Kendin geliştirmeni öneririm başkalarına yaptırırsan yeteri kadar o filesten verim alamazsın wslik istememişsin ayrıca daha çok zahmet ve yeni sistemli hali ile istemişsin ona benzer projemi bu cuma sonunda açıyorum (eski sistem) genel olarak ne kadar sürdü dersende 8 ay good luck mate
bnkz;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
tanıtımı gördüğüm anda senin açtığını anlamıştım poseidonu oynayan 2-3 kişiden biriydim iletişim bilgisi bırakırsan sevinirim başarılar

tanıtımı gördüğüm anda senin açtığını anlamıştım poseidonu oynayan 2-3 kişiden biriydim iletişim bilgisi bırakırsan sevinirim başarılar
zaten bir tek mete ile cengiz 16-250 de kaldılar onun dışında herkes 249-300e döndü :D

dün gece bi geleyim bakayım dedim güzel olmuş bu arada onlineside vardı değişik bi deneme olmuş ama tutmuş başarılar dilerim pet atack göremedim sadece ona üzüldüm

dün gece bi geleyim bakayım dedim güzel olmuş bu arada onlineside vardı değişik bi deneme olmuş ama tutmuş başarılar dilerim pet atack göremedim sadece ona üzüldüm

yukarıdaki mesajlardan birinde söyledim.
sts kitlesi çok küçük bi kitle kaldı %90'ı da oyuna 2018/19'da başlamış ve saltanat hiç oynamamış her değere küfreden sürekli hile ile oynayan çocuklar.
saltanat kitlesi hiçbi zaman sts kitlesi ile aynı değildi.
biz o gördüğün online kitlenin çoğunluğunu vslik değil de sanki orta emek servermişiz gibi reklam bütçesi ayırarak yaptık. oyundaki insanların çoğu bu tipi ilk defa oynayan insanlar. hiçbiri yüksek level, artemisia, bedava edit gibi şeylere dahi alışkın değillerken pet atakı öğretmek çok zordu ve açıkçası gereksizdi. pet atakı oyuna, daha 2. günümüzde olması lazım, 200'e yakın online var iken sorunsuz şekilde getirdik. insanlar saldırtmayı bilmiyordu. karşıdaki peti saldırtınca da şaşırıyorlardı. herkes petsiz vs atınca, peti kısa süreliğine olmak üzere pasif hale getirdik. sonra anket yaparak gelip gelmesin diye sorduğumuzda %90'ın üzerinde bi oranla "Gelmesin" dendiğini gördük. Pet atak ile hiç uğraşmayın dememin sebebi de tam olarak buydu. Saltanat tipi ile uğraşan herkes saltanatı sevdiği için uğraşıyor ama emeğinizin karşılığını alacağınız bir oyun tipi değil saltanat tipi. Şu mesaiyi herhangi başka bir vslik tipe verseydik maddi manevi 10 kat daha rahattık desem yalan olmaz.

Geri