- Ticaret Puanı
- 7
forumda bayadır görmüyom o kilitli dediğin konuyu açan arkadaş
şu an açık dediğime göre elseria olmalı.10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyim
1. si hangisi![]()
keyfin bilir.hocam bunu gördümde ilgimi çekmedi interfacede güncel değil pet atakta yokmus sanırsam yanlıs anlamayın karalamak kötülemek için demiyorum ama suanki haline benzemiyor
yanlış okumuşum ya pardonşu an açık dediğime göre elseria olmalı.
paylaşan biri olsaydı keşke bende denemek isterdimde yapamıyorumforumda bayadır görmüyom o kilitli dediğin konuyu açan arkadaş
elseriayı hiç görmedim nasıl bir şey bilmiyorumşu an açık dediğime göre elseria olmalı.
etcyi güncellerseniz bence çok daha hoş güzel gözükür pet atak sistemine gelicek olursak nasıl istemediler ona şaşırdım saltanatta herkes yani tanıdığım kadarıyla pet sistemini seviyor bence saltanatı saltanat yapan sistemden biriside bu olduğunu düşünüyorum gerçekten saltanattan gelen insanlar mı ve şuan sunucunuzun ne kadar oyunucusu varkeyfin bilir.
etc eyvallah ama şu anki sunucumuzda birebir pet atak yaptık hiç kimse kullanmayı bilmiyodu, anket yapıp insanlara sorduğumuzda da %80'i istemedi. yani sts sunucusuna pet atakla uğraşmanızı önermem.
aktif saatlerde 200 kişi var ki herhalde dünyanın en kalabalık vslik sunucusuyuz aktif olarak. girip bakabilirsin. sts oynayan kitle hiçbi zaman saltanat kitlesi olmadı ve stsci kitle 30-40 kişi çoğu da allaha kitaba söven her türlü hileyi kullanan tipler ve bunlar da saltanatı bilmeyen dolayısıyla peti bilmeyen kişiler. oyunumuzdaki kitle, dışarıdan çektiğimiz kitle. onlar da 240 milyon canları, yüksek hasarları, bedava editi zor anlıyoken bi de peti anlatmak çok zor. "benim ejderha niye saldırmıyor" "bu adamın peti niye vuruyor" diyip duruyordu insanlar. dolayısıyla kaldırdık bikac gün sonra anket açtık %80 bile değil %90'dan fazlası istemedi. %80 hiç gelmesin %12 mi ne görünüş amaçlı gelsin dedi. yürütme, kontrol, takip modu, saldırtma her şeyi sorunsuz saltanat birebir şekilde yaptık aslında.etcyi güncellerseniz bence çok daha hoş güzel gözükür pet atak sistemine gelicek olursak nasıl istemediler ona şaşırdım saltanatta herkes yani tanıdığım kadarıyla pet sistemini seviyor bence saltanatı saltanat yapan sistemden biriside bu olduğunu düşünüyorum gerçekten saltanattan gelen insanlar mı ve şuan sunucunuzun ne kadar oyunucusu var
bu ufak bi şakaydı zaten. gözlerinin sağlığı için görme.elseriayı hiç görmedim nasıl bir şey bilmiyorum
sunucunuzun tanıtım videosu var mıaktif saatlerde 200 kişi var ki herhalde dünyanın en kalabalık vslik sunucusuyuz aktif olarak. girip bakabilirsin. sts oynayan kitle hiçbi zaman saltanat kitlesi olmadı ve stsci kitle 30-40 kişi çoğu da allaha kitaba söven her türlü hileyi kullanan tipler ve bunlar da saltanatı bilmeyen dolayısıyla peti bilmeyen kişiler. oyunumuzdaki kitle, dışarıdan çektiğimiz kitle. onlar da 240 milyon canları, yüksek hasarları, bedava editi zor anlıyoken bi de peti anlatmak çok zor. "benim ejderha niye saldırmıyor" "bu adamın peti niye vuruyor" diyip duruyordu insanlar. dolayısıyla kaldırdık bikac gün sonra anket açtık %80 bile değil %90'dan fazlası istemedi. %80 hiç gelmesin %12 mi ne görünüş amaçlı gelsin dedi. yürütme, kontrol, takip modu, saldırtma her şeyi sorunsuz saltanat birebir şekilde yaptık aslında.
senden önce davrandı merak etme ŞMELWGWRGHMLBŞWRGHB en az 20 bin çok fazla ciddi mi dedi şaka mı dedi gerçi bilmiyorumda@Mavi Ruh hocam tam size göre bir iş
hazır files o kadar uğraşılmış 20 bin normal belkide ucuz bir fiyatsenden önce davrandı merak etme ŞMELWGWRGHMLBŞWRGHB en az 20 bin çok fazla ciddi mi dedi şaka mı dedi gerçi bilmiyorumda
yok files pahalı ucuz anlamında demedim ya benim için biraz çok anlamında dedimhazır files o kadar uğraşılmış 20 bin normal belkide ucuz bir fiyat
güzel gözüküyor hayırlı olsun şimdiden ama malesef kendim yapamam tam bir şekilde öğrenmek için zamanım yok en azından bir files geliştiricek şekilde ufak tefek şeyleri bilmek benim için yeterli olur yani sunucu açıldığında napıcağımı bilsem yeterli çok zaman geçti millet bir sürü files yaptı yapmayada devam ediyor yapan kişiler artık alıştı 8 ay süreceğini sanmıyorum max 1 2 ay süreceğini düşünüyorum güzel bir kişiyle çalışırsanKendin geliştirmeni öneririm başkalarına yaptırırsan yeteri kadar o filesten verim alamazsın wslik istememişsin ayrıca daha çok zahmet ve yeni sistemli hali ile istemişsin ona benzer projemi bu cuma sonunda açıyorum (eski sistem) genel olarak ne kadar sürdü dersende 8 ay good luck mate
bnkz;Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Teşekkür ederim.Umarım dilediğin gönlünce olur ben bu yapıyı tek başıma hiçbir yardım almadan 8 ayda bitirdim , 1-2 ay süren fileslerin maalesef sonu çok iyi bitmiyor şuanda piyasada olan 1-99 oto avlı sunucular gibi senin açacağın yapı çok farklı diğeriyle kıyaslanamayan bir yapı 1-2 aya 2-3 developer tam zamanlı çalışsa bile istediğini ortaya çıkartamaz. ( 1-300 yeni yapı saltanat )güzel gözüküyor hayırlı olsun şimdiden ama malesef kendim yapamam tam bir şekilde öğrenmek için zamanım yok en azından bir files geliştiricek şekilde ufak tefek şeyleri bilmek benim için yeterli olur yani sunucu açıldığında napıcağımı bilsem yeterli çok zaman geçti millet bir sürü files yaptı yapmayada devam ediyor yapan kişiler artık alıştı 8 ay süreceğini sanmıyorum max 1 2 ay süreceğini düşünüyorum güzel bir kişiyle çalışırsan
bende teşekkür ederim evet tek başına yardım almadan birde daha önceden files yapmamışsan uğraşmamışsan biraz normal bence 1 2 ay gibi bi sürede saltanat tipinin tam yapılacağını düşünüyorum bi yerden sonra insanda alışkanlık oluyor zaten napıcağını biliyor illa böyle ufak tefek hatalar kaçar ama onlarda işte filesi yapıcak kişiyle sende yardım edersen hani oyun içi kontroldür ne bileyim vb vb dir daha hızlı biteceğini düşünüyorum tek başına zaten her şeye yetişemezsin malesef yapıcak olan kişiyle birlik içinde olursan daha kolay biterTeşekkür ederim.Umarım dilediğin gönlünce olur ben bu yapıyı tek başıma hiçbir yardım almadan 8 ayda bitirdim , 1-2 ay süren fileslerin maalesef sonu çok iyi bitmiyor şuanda piyasada olan 1-99 oto avlı sunucular gibi senin açacağın yapı çok farklı diğeriyle kıyaslanamayan bir yapı 1-2 aya 2-3 developer tam zamanlı çalışsa bile istediğini ortaya çıkartamaz. ( 1-300 yeni yapı saltanat )
root hariç mi ne unpacklamıştı root dahil de olabilir hatırlamıyom ama unpackladı yaniFyremage full unpacklemedi mi saltanati