Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bunu gördümde ilgimi çekmedi interfacede güncel değil pet atakta yokmus sanırsam yanlıs anlamayın karalamak kötülemek için demiyorum ama suanki haline benzemiyor
keyfin bilir.
etc eyvallah ama şu anki sunucumuzda birebir pet atak yaptık hiç kimse kullanmayı bilmiyodu, anket yapıp insanlara sorduğumuzda da %80'i istemedi. yani sts sunucusuna pet atakla uğraşmanızı önermem.
keyfin bilir.
etc eyvallah ama şu anki sunucumuzda birebir pet atak yaptık hiç kimse kullanmayı bilmiyodu, anket yapıp insanlara sorduğumuzda da %80'i istemedi. yani sts sunucusuna pet atakla uğraşmanızı önermem.
etcyi güncellerseniz bence çok daha hoş güzel gözükür pet atak sistemine gelicek olursak nasıl istemediler ona şaşırdım saltanatta herkes yani tanıdığım kadarıyla pet sistemini seviyor bence saltanatı saltanat yapan sistemden biriside bu olduğunu düşünüyorum gerçekten saltanattan gelen insanlar mı ve şuan sunucunuzun ne kadar oyunucusu var
etcyi güncellerseniz bence çok daha hoş güzel gözükür pet atak sistemine gelicek olursak nasıl istemediler ona şaşırdım saltanatta herkes yani tanıdığım kadarıyla pet sistemini seviyor bence saltanatı saltanat yapan sistemden biriside bu olduğunu düşünüyorum gerçekten saltanattan gelen insanlar mı ve şuan sunucunuzun ne kadar oyunucusu var
aktif saatlerde 200 kişi var ki herhalde dünyanın en kalabalık vslik sunucusuyuz aktif olarak. girip bakabilirsin. sts oynayan kitle hiçbi zaman saltanat kitlesi olmadı ve stsci kitle 30-40 kişi çoğu da allaha kitaba söven her türlü hileyi kullanan tipler ve bunlar da saltanatı bilmeyen dolayısıyla peti bilmeyen kişiler. oyunumuzdaki kitle, dışarıdan çektiğimiz kitle. onlar da 240 milyon canları, yüksek hasarları, bedava editi zor anlıyoken bi de peti anlatmak çok zor. "benim ejderha niye saldırmıyor" "bu adamın peti niye vuruyor" diyip duruyordu insanlar. dolayısıyla kaldırdık bikac gün sonra anket açtık %80 bile değil %90'dan fazlası istemedi. %80 hiç gelmesin %12 mi ne görünüş amaçlı gelsin dedi. yürütme, kontrol, takip modu, saldırtma her şeyi sorunsuz saltanat birebir şekilde yaptık aslında.