tuncer61 adlı üyeden şikayetçiyim

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

o0o00o0o

Üye
Üye
Mesaj
7
Beğeni
5
Puan
405
Şikayetçi olduğum üye @tuncer61

tuncer61 adlı üyeden şikayetçiyim. Burda yazılanlar harfiyen doğrudur.

Anlaşmayı ve ücreti ben aldım. Ücreti sonrasında DarkCODE @flusya23 ömürcana attım ve coreleri kendisi çözdü.

Anlaşma:

ddc86787-4f21-4712-8bca-6954fe6add69.jpg


Neyse 1000TL anlaşıldı. Konuşma ilk başta böyle başladı sonrasında

77052dd7-c8b9-449b-8f31-ea1ae68b42aa.jpg


Sorun çözüldü işlem yapıldı. Filesinde birden fazla core olduğu için farklı farklı coreler atmaya başladı. Bizim çözüdüğümüz corenin fotoğrafı:

WhatsApp Image 2023-03-28 at 23.25.02.jpeg


1gün sonra farklı yerlerden coreler yedi ve bize tekrar yazdı bizde bunun bizim çözdüğümüz anlaşma yaptığımız core ile alakalı olmadığını söyleyip 1000tl paramı istedim. Oda deneyim dedi ve biz beklemeye başladık 1gün sonra yediği coreler:
WhatsApp Image 2023-04-08 at 01.12.47 (2).jpeg


WhatsApp Image 2023-04-08 at 01.12.47 (3).jpeg

Bu coreleri çözmedik. Paramızı vermesini söylediğimizde bu coreler gibi coreler atıp bize 1300 vereyim 1200 vereyim gibi pazarlık yapmaya başladı. Ben anlamıştım bizi sallayacağını.

9ab4a874-8f0f-4370-94ac-156f82bdb900.jpg


Burda anlamıştım diğer coreleride çözdürmeye çalışıyor bize elimiz muhtaç gibi davrandığını paramız onda sonuçta. Ben ısrarla parayı istediğimde ayın 7'sinde atacağını söyledi:
e47d13d8-4dd9-47b6-a6f8-ad435a2163f0.jpg

7'si geldiğinde ise 14'ünde açılacak olan Maxmt2 kendi oyunu zaten onu söyledi. Yani burdada erteledi. Ben içten içe şüpelenmeye başladım zaten.

Bende parayı kurtarmak için ilk core çözümünü at sonrasına bakarız dediğimde 800tl attı 500ünü ilk coreye sayın 300ede attığı 2tane coreyi çözün dedi. Bizde 800ü aldık ve 200tlyi atması için sürenin dolmasını yani ayın 14ünün gelmesini bekledik. 14ü gelmeden mesaj attı ve diğer 2coreyi çözdürmek istedi.

Bizde bu anlaşmayı madem sayıyorsun 1. anlaşmaya sen uymadın 200ü at sonrasında bu corelere bakalım dediğimizde beyni yandı. Abuk subuk tehditler savurdu. 2satır koda 1000tl kim veriyormuş ramazanda hayr işleyin falan filan.
WhatsApp Image 2023-04-16 at 13.48.48.jpeg


Bu kadar hayr düşünen insan nasıl sorunlu files satıp milletin hakkına nasıl girebilir?

ANLAŞMA 1: 1. CORE 1000TL ALINACAK. ÇÖZÜLDÜ ALINAN 800TL DEKONTU ATABİLİRİM ADMİNLERE.
DİĞER 2CORE ÇÖZÜLMEDİ ALINAN 0TL

200TL NERDE?
 
Corenin Çözülmediğini kendilerine defalarca söyledim ve yinede server açıldıktan sonra yüksek online üzerinde kontrol sağlandıktan sonra ücretin verilceğini söyledim kendiside kabul etti ama sonrasında anlaşmadan vazgeçti bu böyle paragöz bi insan aç doymuyor
buzamana kadar birçok insanla ticaretim olmuştur 1 kişi bile paramı vermedi kesinlikle benim için söylemez. 100 istendiyse 150 vermişimdir.
ama bu yüzsüz aç herif anlaşmadan caydı kendisiyle muhattap olmak istemiyorum

Konuşmaların işine gelen kısmını atıp anlaşmamız olan kısımları atmayıp sonradan anlaşmadan vazgeçtim dediği ksıımları paylaşmıyor
ayıptır günahtır yaptığınız terbiyesizlik artık sınırları taşırdı

Bugüne kadar hiçbir hak yiyen kişiyi savunmadığım destek çıkmadığım için forumlarda herkesin gözünde düşman görünümündeyim
fakat benimle çalışmış iş yapmış ticaretimizin olduğu kişilerin böyle bişey söyliceği ve düşüneceğini kesinlikle öngörmüyorum
herzaman adaletli ve saygılı ve işini doğru yapan insanları destekledim ve sonuna kadarda böyle insanları destekleyeceğim.
gözünü para bürümüş ondan 3-5 ne koparırsam derdine düşüp insanlarlardan herzaman uzak durdum

+ olarak fileslerimizde gözle görülür bir core olmadığını tekrar söylüyoruz fakat hata olmıyacağınıda kesinlikle söylemedik hata olur ve düzeltiriz.
bilgimiz dışında ise destek alırız. filesleri adan zye kendimiz yapıyoruz kimse bizi bu şekilde karalayamaz kurumsal kimlik üzerinden satışlarımızı yapıyoruz, yapılan son eklentilerden dolayı eski projelerde rastlamadığım coreye son açılan aztec2 serverinde bikaç kes rastladık ve bu durum ayıplanabilcek bir durum değildir kendisiyle bikaç sohbetimiz olduğu için kendisinden bu zamanda yardım istediğimiz oldu bunu ayıplanacak bir biçimde insanlara açıklamak terbiyesizliktir ahlaksızlıktır söz vermek namus işidir koçum verilen sözden namussuz olanlar döner buda senin nasıl yapıda biri olduğunu göstermektedir. kesinlikle asla parasında değilim beni tanıyan insanlar asla 200 tl ye sizin gibi çocuklarla uğraşmıcağımı anlıyordur.
Core sorununu kendi bilgim dahilimde oo yoğuunluk içerisinde çözüme kavuşturamadım bu bir gerçek bu benim başarısız olduğumu kesinlikle göstermez
Bu Konuda bevistende yardım istedim farklı kişilerdende yardım istedim ayıplanacak bir durum değil müşterimde kendi çevresinde araştırma içerisine girdi çözüme kavuşturabilmek için

bu şekilde haksız karalamayla biryere varamazsınız ama abdullah bilek öyle şeyler yaşıcaksınki tuncer61 den özür dileyeceksin bunu unutma.
Fileslerimiz Sürekli onlineler üzerinde denenmiş aktif referansı bulunan fileslerdir şuandada
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
+700 online üzerinde aktif oynatılmaktadır .

hadi vesselam dahada yazmıyorum kendi kendine yırtın dur.
 
Son düzenleme:
@Kaiser rica etsem değerlendirme yapabilir misin.

@o0o00o0o Size iletilen core hatasının kayıtlarını etiketlemiş olduğum yönetici arkadaşa iletir misiniz.
@tuncer61 Siz de aynı şekilde çözüm için anlaşmış olduğunuz core hatasını ve diğer kanıtları konuya dahil ediniz.
 
Flusya gerekli dosyaları gerekli yerlere iletti. ayın 30unda çözülen core sorunu ayın 13üne kadar hiç bir yerde çözülmedi diye bir cümle geçirmedi ayın 13ünde diğer coreleri çözmediğimiz için kavga ettik sonrasında diğer core çözülmedi dedi ve flusya at tekrar coreyi dediğinde çözülmedi işte parayı geri at gibi şeyler yazdı. Ayın 30unde core çözüldü 30-ile 13ü kavga ettiğimiz tarihe kadar 1kez bile core çözülmedi lafı olmadı oldu ise kanıt atsın. 1kez bile böyle bir konuşma geçmedi. 14ünde serveri açıldı 14ünde deneme yapmadan 13ünde nasıl çözülmedi diyor burda bile çelişki var. Madem çözülmedi diğer coreleri neden bize çözdürüyorsun ve kanıtlarda gözüktüğü gibi 500ü ilk coreye say neden diyorsun ÇÖZEMEDİĞİMİZ coreye ?
 
1.png

2.png


3.png


anlaşma yapılıp sonrasında parayı alıp daha cevap vermediler ve vazgeçtik dediler.
paramın iadesini buyüzden istedim ben paramın iadesini afada bağışlayarak geri iade yapmalarını istiyorum artık bu sahtekar dolandırıcı insanlarla muhattap olmak istemiyorum.
Abdullah Bilek adli kişi ile ilgili gerekli işlemlerimiz başlatılcaktır . iyi geceler.
 
Bu konuşmalar senin 2 ve 3. coreyi çözdürmek istediğine ait konuşmalar. İlk corenin çözülmediğinin konuşması nerde? Atsana hadi. Şuanda attığı sslerdede 800TL attığını doğruluyorum. Tam 800ü attıktan sonraki olan konuşmalar. Bu konuşmanın hemen üstünde ise 7sinde yapılacak 1000TL ödemenin 14üne ertelenmesi var. Ne bekliyorsun? 1000TL alacağımızı almadan 800atmışsın 500ünü ilk çözülen coreye say diyip 300ü diğerlerine say diyorsun. Biz sana diyoruz ki 2 ve 3ü core çözülmedi onun parasını almıyoruz senden ilk çözülen corenin 200TL si nerde ? Veya konuda dedin kendin çözülmedi diye defalarca söyledim dedin nerden söyledin kanıt at 13üne kadar tek çözülmedi lafı yapmadın madem çözülmedi 8inde diğer coreleri neden bize çözdürüyorsun diyoruz sana. Ki 15 ve 16sında olan 200tl ödemeni yapsan zaten diğerlerinide çözeceğiz. Sen diyorsun ki anlaşma.
İlk anlaşma: 1core çözümü 1000TL ödeme ayın 7sinde yapılacak dedin. BU ANLAŞMAYA SEN UYMADIN! ve senin parayı böyle ödemeyeceğini zaten anladık.
800TLmizi aldık 1000TL borcun varken burda sorun kimde? senden çözülmeyen corelerin parasını almadık ki.

Son olarak şunuda ekleyim: 800tl yi kabul etmesem onu bile göndermeyeceğinin kanıtı.
d26d11e0-a733-4ff9-8377-8d4719208706.jpg

Sorunlu files sat sorunları düzelttir ki tonlarca core var hala filesinde. Kişilere eksik para göderdiğin yetmiyor gibi tehdit ile parayı geri iste sonra biz dolandırıcı olalım yok öyle.
 
Son düzenleme:
iş hayatından dolayı genel olarak forumda pek aktif olamıyorum, dolayısıyla taraflar arasındaki konunun detaylarına da çok hakim değilim şu an. Ancak @Aksugillerden isteği üzerine, @flusya23 tarafından bana iletilen çözümleri incelediğimde, bahsi geçen core hatasının çözülmüş olması gerektiği kanaatindeyim. Özellikle K Envanter ile ilgili olan core hatasının kesinlikle düzelmiş olması lazım, Ki aynı sebepten aynı core hatasını ben de almıştım ve benzer bir düzeltmeyle çözmüştüm. O core'un sebebini de telaffuz edecek olursam; ilgili kodda, k envanterde olması gereken itemi normal envanterde aradığı için (ve dolayısıyla k envanter itemi olduğundan, normal envanterde arayamadığı için) game patlıyor. Bu konuda bana gösterilmiş olan düzenleme doğrudur ve core'u çözmüş olması gerekmektedir.

Fakat, alınan core hatalarının ardı arkası kesilmediği için, fileste bir çok yerde (büyük ihtimalle sistemlerden kaynaklı) sorun olabileceği aşikar. Bu yüzden de detaylı inceleme gerekir. Bazen core hataları random olarak alınabilir, yani ortada bir hata vardır ancak core ekranında yazan şeyler aslında hata değildir.. ve sebebi asla bulunamayabilir.(ancak yapılan işi dikkatli yapan kişi, ne yaptığını biliyorsa sebebini bulabilir.)

Sonuç olarak, söylediğim gibi tarafların aralarındaki muhabbete pek hakim değilim fakat bana gösterilen çözümler doğrudur ve işe yaramış olmalıdır. Sonradan alınan core hatalarının, ilk core dan farklı olması da bunu büyük oranda doğruluyor. Eğer hala ortada çözülemeyen bir problem varsa, ya birden fazla noktada core veren birbirinden farklı hatalar vardır, ya da tek bir hata zincirleme şeklinde bağlantılı olarak birden fazla yeri etkiliyor olabilir.
 
Anlaşmamızda Oyun açıldıktan sonra kontrol sağlanıp ccore vermezse kendisine gerekli ücret ödenecekti bunu kendiside kabul etti fakat ben açılışı beklemeden kendisine iyi niyet olarak 800 tl gönderdim ve kendisine eğer coreyi verirse ücretimin iadesini istediğimi söyledim bunu oda kabul etti
extra ufak bir core içinde anlaşma sağlamıştık fakat kendisi bu anlaşmadan vazgeçti artık bu çoluk çocuklara açıklama yapmak istemiyorum.
kimsenin ne söylediği umrumda değil yapılan anlaşma ortada anlaşmadan dönen dönek arkadaşımızın söyledikleride cevap vermediği kanıtlarda ortada beni mağdur ettmiştir. kendisinden şikayetçiyim.

daha fazla yanıt vermeyeceğim iyi forumlar
 
İlk anlaşma ayın 7'sinde ödeme yapılacak şeklinde idi deneyip parasını atacağım dediğin core hatası giderildi. Ayın 7sini 14üne erteledin bu benim sorunum değil! Burda dönek kim oluyor? Oyunun MaxMt2 aktif olarak ilerliyor 100 online olsada ve denedin core çözüldü. Önceki konuşmalarda core hatası çözülmedi dedin! Ve oyununda hala ciddi sorunlar var vrunner ile ayakta tutabilirsin sadece.
Benim 800ü kabul etmemdeki amaç senin 7sinde olan ödemeni 14üne ertelemen bu hangi anlaşmada var ? Kabul etmez isek çözdüğümüz hatanın parasını bile atmayacağınıda kendin söylüyorsun:
d26d11e0-a733-4ff9-8377-8d4719208706.jpg

İyi niyetinden 800ü atmadın diğer corelerini çözdürmek için elin muhtaç onun için attın. Konuşmalarından her şey anlaşılıyor merak etme.
 
iş hayatından dolayı genel olarak forumda pek aktif olamıyorum, dolayısıyla taraflar arasındaki konunun detaylarına da çok hakim değilim şu an. Ancak @Aksugillerden isteği üzerine, @flusya23 tarafından bana iletilen çözümleri incelediğimde, bahsi geçen core hatasının çözülmüş olması gerektiği kanaatindeyim. Özellikle K Envanter ile ilgili olan core hatasının kesinlikle düzelmiş olması lazım, Ki aynı sebepten aynı core hatasını ben de almıştım ve benzer bir düzeltmeyle çözmüştüm. O core'un sebebini de telaffuz edecek olursam; ilgili kodda, k envanterde olması gereken itemi normal envanterde aradığı için (ve dolayısıyla k envanter itemi olduğundan, normal envanterde arayamadığı için) game patlıyor. Bu konuda bana gösterilmiş olan düzenleme doğrudur ve core'u çözmüş olması gerekmektedir.

Fakat, alınan core hatalarının ardı arkası kesilmediği için, fileste bir çok yerde (büyük ihtimalle sistemlerden kaynaklı) sorun olabileceği aşikar. Bu yüzden de detaylı inceleme gerekir. Bazen core hataları random olarak alınabilir, yani ortada bir hata vardır ancak core ekranında yazan şeyler aslında hata değildir.. ve sebebi asla bulunamayabilir.(ancak yapılan işi dikkatli yapan kişi, ne yaptığını biliyorsa sebebini bulabilir.)

Sonuç olarak, söylediğim gibi tarafların aralarındaki muhabbete pek hakim değilim fakat bana gösterilen çözümler doğrudur ve işe yaramış olmalıdır. Sonradan alınan core hatalarının, ilk core dan farklı olması da bunu büyük oranda doğruluyor. Eğer hala ortada çözülemeyen bir problem varsa, ya birden fazla noktada core veren birbirinden farklı hatalar vardır, ya da tek bir hata zincirleme şeklinde bağlantılı olarak birden fazla yeri etkiliyor olabilir.
Değerlendirmen için teşekkür ederim.


Anlaşmamızda Oyun açıldıktan sonra kontrol sağlanıp ccore vermezse kendisine gerekli ücret ödenecekti bunu kendiside kabul etti fakat ben açılışı beklemeden kendisine iyi niyet olarak 800 tl gönderdim ve kendisine eğer coreyi verirse ücretimin iadesini istediğimi söyledim bunu oda kabul etti
extra ufak bir core içinde anlaşma sağlamıştık fakat kendisi bu anlaşmadan vazgeçti artık bu çoluk çocuklara açıklama yapmak istemiyorum.
kimsenin ne söylediği umrumda değil yapılan anlaşma ortada anlaşmadan dönen dönek arkadaşımızın söyledikleride cevap vermediği kanıtlarda ortada beni mağdur ettmiştir. kendisinden şikayetçiyim.

daha fazla yanıt vermeyeceğim iyi forumlar
@tuncer61 ilk core ile ilgili anlaşmanız zaten sonuca ulaşmış görünmektedir. Farklı core hataları için en başka bir anlaşma belirtilmemiş. Eğer serveri canlıya aldığınızda fixlenen core ile alakalı farklı hata olmuş olsaydı dediğiniz doğru olacaktır. Ancak yukarıda belirtmiş olduğunuz ifade mantıksızdır. Şöyle ki aracınızın lastiği patladı ve lastikçiye gidip tamir ettirdiniz. Daha sonrasında aracınızın farklı sorunu çıktı diye lastikçiye suç bulamazsınız.

24 saat içerisinde kişiye kalan 200₺ borcunuzu ödemeniz gerekmektedir.

@o0o00o0o 24 saat içerisinde ödemeniz yapılmaz ise konuyu raporlayın.
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst