Client / Pack Zenaris Grafik Options Full Sistem

Knk Adam Senin Gibi Duyarsız Olmadı Teşekür Etmeyi Bildi :) bari konusma yapıyorsun konumanın arkasında dur zamanını benım konuma gırerek degil iyi şeylerde degerlendırerek kod ogrenme egıtıme gır boşu bosuna burdan yazıpta zamanına yazık etme barı bunu eklıyemedın baska sıstem

eklemeyı becer
Dediğiniz gibi definesiz bir şeyler yoksa yarın başlıycam eklemeye teşekkürler yararlı.
Burada teşekkür etmiştim. Uzatan sensin yolun falan filan yazıyorsun. Bunu ekleyemediysen başka sistem eklemeyi becer diyorsun da ben bu sistemide ekledim, sistem çalışmadı. Adam akıllı paylaşım yaparsan sorun olmaz.

Burada teşekkür etmiştim. Uzatan sensin yolun falan filan yazıyorsun. Bunu ekleyemediysen başka sistem eklemeyi becer diyorsun da ben bu sistemide ekledim, sistem çalışmadı. Adam akıllı paylaşım yaparsan sorun olmaz.
Ozür dilerim tmm kardesim
Forum sahid olsun aksam musait zamanda senin pc baglanıp bu sistemi ekliyecem sende wideo alacaksın sistemin calıstıgına dahil emeklere bana ozur diliyecekmisin bu kadar insanın icinde eger hata gorursen ben hic bir sey bilmiyorum demektir eger sen bu delikanlılıgı yapıp sistemin bozuk olduguna inanıyorsan kendine guveniyorsan bende söz eger bozuksa bu forumda kendimi banlamak icin hersey yapcam kabulmu kardesim

Eğer sen SemihSEL isen hatırlatayım zamanında benim videolarımı kötüleyip kendine müşteri çekmeye çalışıyordun. Yaptıkların unutulmadı, unutulmaz.
Allah aşkına, ne uyduruyorsun kendi kendine?
Sizin bu Semih SEL’e olan düşmanlığınız neden? Tavugunuza birsey mi dedi adam nedir yani ?
Kıskanıyor musunuz, çekemiyor musunuz?
Biri sizin işinize gelmeyen bir şey söylediğinde hemen “Bu Semih mi?” diye düşünüp savunmaya geçiyorsunuz.
Gerçekten acınası bir durum. yav insan der ki o onun düşüncesi olabilir der. nedir yani bu olumsuz yorum kaldıramayışınız. Konu semih sel olunca bir araya toplanmanız. ÇEKEMİYORSUNUZ DEMİ? KORKUYORSUNUZ ONDAN yoksa her hesabı semih sel sanmanızın başka açıklaması yok.

HELAL OLSUN KİMSE TAKDİR ETTİM. İYİ GÜZEL ADINI BELLETMİŞ SİZE.. :D😉

@SULEYMAN BOZOK
TAMAM GEL AKŞAM BEKLERİM. GELMEYENDE GELMEMİŞ OLSUN GEL BEKLERİM. KAYBEDECEK BİRAZ VAKTİM VAR.

Son düzenleme:
Allah aşkına, ne uyduruyorsun kendi kendine?
Sizin bu Semih SEL’e olan düşmanlığınız neden?
Kıskanıyor musunuz, çekemiyor musunuz?
Biri sizin işinize gelmeyen bir şey söylediğinde hemen “Bu Semih mi?” diye düşünüp savunmaya geçiyorsunuz.
Gerçekten acınası bir durum.

HELAL OLSUN KİMSE.. :D

@SULEYMAN BOZOK
TAMAM GEL AKŞAM BEKLERİM. GELMEYENDE GELMEMİŞ OLSUN GEL BEKLERİM. KAYBEDECEK BİRAZ VAKTİM VAR.
Kardes sen ancak bos yaparsın konusmaktan baska bisey bilmezsin cünkü vazıfsız birisin kursam bile sana ucretli kurarım konuda sana ozel olan bir konusma yok sazan gibi atlıyon fazlada uzatma yan hesaplar kurmak icin cok vakitin olsun degmez senin gibilere

Kardes sen ancak bos yaparsın konusmaktan baska bisey bilmezsin cünkü vazıfsız birisin kursam bile sana ucretli kurarım konuda sana ozel olan bir konusma yok sazan gibi atlıyon fazlada uzatma yan hesaplar kurmak icin cok vakitin olsun degmez senin gibilere
YAV YÜRÜ GİT ALLAH AŞKINA EKSİK SİSTEMİ KURSAN NE KURMASAN NE BİRDE ÜCRETLİ KURARIM DİYOR. GİT İŞİNE YORUMUMDA DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEDİM. İŞİNE GİT KARDEŞİM ZORUNA GİTMESİN. EKSİKTE OLSA SÖKMEK İÇİN HARCADIGIN EMEGİNE SAYGIM VAR. FAKAT EKSİK HATALI KULLANANLARIN İLERİDE SORUNLAR BEKLİYOR. BU NEYİ ZORUNA GİDİYOR. HAYIR SEN KİMSİN NESİN. SENİNDE HATAN OLABİLİR. HATALARINI KABUL ETMEN GEREKLİ. EKSİKLERİNİDE. SENİN GİBİLER ANCAK EKSİK VE HATALI SİSTEMLERİ TAM DİYE BİLMEYENLERE VEYA ELİNDE GERÇEĞİ ORJİNALİ OLMAYANLARA SATAR ÜCRETLİ KURAR. İŞİNE BAK KARDEŞİM. YORUMUMU YAPTIM BİTTİ UZATMA.

TARTIŞMAYA GEREK YOK. BU SİSTEM EKSİK SÖKÜLMÜŞ VE HATALI.. BENİM İÇİN ÇÖP.
ÇALIŞIYOR OLMASI DEMEK EKSİK VEYA HATASIZ OLDUGU ANLAMINA GELMEZ. EKSİK SÖKMÜŞSÜN İŞTE ZORUN KİME ?
BENİMLE TARTIŞMAK YERİNE : ONUN YERİNE KARDEŞİM HATAM VARSA SEN DÜZELT ÜCRETSİZ HİZMET BU DE GEÇ DERDİN NE ?
ZATEN BEN ADAMI GÖZLERİNDEN TANIYORIM. SENDE HATASIZ VEYA EKSİKSİZ SİSTEMİ PAYLAŞACAK GÖZ YOK.
MİLLETİ KANDIRMAYIN HEVESLERİ İLE OYNAMAYIN YAV. NEYSE HERKESE HAYIRLI FORUMLAR BEN KONUYU TAKİBİ BIRAKIYORUM SİZ EGONUZLA BAŞBAŞA KALIN.

Dosyayı biraz inceledim de, tam olarak ne sökmüşsün anlayamadım, sadece yeni oyun seçenekleri görüntüsü mü? Karman çorman bir şey olmuş, onlarca gereksiz şey var, ben zenaris grafiklerini döktün sanmıştım. Bunu herhangi birinin eklemesini tavsiye etmiyorum, çok sıkıntılı, kesinlikle oyunu bozacak ve/veya bug yaratacak bölümler var. Anlamsız onlarca define var. Yani demek istediğim, bu sökülen şey tam olarak nedir?

YAV YÜRÜ GİT ALLAH AŞKINA EKSİK SİSTEMİ KURSAN NE KURMASAN NE BİRDE ÜCRETLİ KURARIM DİYOR. GİT İŞİNE YORUMUMDA DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEDİM. İŞİNE GİT KARDEŞİM ZORUNA GİTMESİN. EKSİKTE OLSA SÖKMEK İÇİN HARCADIGIN EMEGİNE SAYGIM VAR. FAKAT EKSİK HATALI KULLANANLARIN İLERİDE SORUNLAR BEKLİYOR. BU NEYİ ZORUNA GİDİYOR. HAYIR SEN KİMSİN NESİN. SENİNDE HATAN OLABİLİR. HATALARINI KABUL ETMEN GEREKLİ. EKSİKLERİNİDE. SENİN GİBİLER ANCAK EKSİK VE HATALI SİSTEMLERİ TAM DİYE BİLMEYENLERE VEYA ELİNDE GERÇEĞİ ORJİNALİ OLMAYANLARA SATAR ÜCRETLİ KURAR. İŞİNE BAK KARDEŞİM. YORUMUMU YAPTIM BİTTİ UZATMA.
Sana aksam bazı yerler vardır butonsların yeri farklı bazı yerler vardır baska yerden cekiyor egitimi vercem ondan oturu vakitin olsun baskada olmasın önce git butons egitimi al bu konusmalara sahip olursun iyi forumlar devam et takan olmuyacak artık seni

Dosyayı biraz inceledim de, tam olarak ne sökmüşsün anlayamadım, sadece yeni oyun seçenekleri görüntüsü mü? Karman çorman bir şey olmuş, onlarca gereksiz şey var, ben zenaris grafiklerini döktün sanmıştım. Bunu herhangi birinin eklemesini tavsiye etmiyorum, çok sıkıntılı, kesinlikle oyunu bozacak ve/veya bug yaratacak bölümler var. Anlamsız onlarca define var. Yani demek istediğim, bu sökülen şey tam olarak nedir?
Sökülen seyin tam olarak anlamını bilmen icin sourceyi inceliyebilirsiniz hocam

Ben onların hepsinin ne işe yaradığını biliyorum da, senin ne söktüğün çok muallak, çünkü söktüğün şeylerin konuda yazdığın grafik sistemiyle uzaktan yakından alakası yok, ondan soruyorum, bu dosyayı hazırlarken tam olarak ne sökmeye çalıştın?

Ben onların hepsinin ne işe yaradığını biliyorum da, senin ne söktüğün çok muallak, çünkü söktüğün şeylerin konuda yazdığın grafik sistemiyle uzaktan yakından alakası yok, ondan soruyorum, bu dosyayı hazırlarken tam olarak ne sökmeye çalıştın?
Biliyorsanız eksikleri tamamlamak yerine ozaman neden soruyorsunuzki sonuc itibari paylasıldımı paylasıldı defineler aktarıldımı aktarıldı orjinal source verildimi verildi eksikler tamamlandımı tamamlandı bunu ucretli bir filesle karsılastirıp bu sorunu eksigi biliyorsunuz ya tamamlamak yerine neden burdan yazıyorsunuzki onu anlamıyorum aksine ruzgar agac gölgelendirme icin bir xok defiler sökülmüs bunları anlamıyacak ne olabilir sistemi sizde biliyorsunuz sizde kullanıyorsunuz fedekarlık yapmak istiyorsanız hocam siz söküp atabilirsiniz

Biliyorsanız eksikleri tamamlamak yerine ozaman neden soruyorsunuzki sonuc itibari paylasıldımı paylasıldı defineler aktarıldımı aktarıldı orjinal source verildimi verildi eksikler tamamlandımı tamamlandı bunu ucretli bir filesle karsılastirıp bu sorunu eksigi biliyorsunuz ya tamamlamak yerine neden burdan yazıyorsunuzki onu anlamıyorum
Sorun eksik fazlalık sorunu değil, verdiğin kodların anlattığın grafik ayarlarından tamamen bağımsız, anlamsız ve alakasız şeyler olması, bug yaracak ve oyunu bozacak şeyler olması, kar yağdırma sistemini sökmeye çalıştıysan official sistemi paylaşıldı, zenaristeki yöntem gereksiz, dracarys oyun seçeneklerini sökmeye çalıştıysan o sadece python taraflı çalışıyor, onlarca c++ dosyasında değişikliğe gerek yok. Yani eksik bir şey var da tamamlamıyoruz değil, verdiğin kodların konuyla alakası yok

Konuş be admin, kim tutar seni? 😏
Ne olduğunu açık açık sen söyle de herkes bilsin. Beni dinlemiyorlar.
TAMAMEN SORUNSUZ HATASIZ OLDUGUNU İDEA EDİYOR ARKADAŞ. EKSİK OLDUGUNU GÖRÜYORUM. HATALI OLDUGUNU GÖRÜYORUM. SÖYLÜYORUM BANA KIZIYOR. DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR HESABI. ÖYLE DETAYLIDA İNCELEMEDİM. FAKAT GÖRÜYORUM. ÇÜNKÜ MANTIK DIŞI.

ÜSTELİK MİLLETİDE YANILTIP KENDİ BİLMEDİĞİ KONUDA BİLMİŞLİK YAPIYOR YETMİYOR TAM EKSİKSİZ HATASIZ SORUNSUZ DİYE SERVİS EDİP HATALI EKSİK DİYENEDE KİBARCA HATASI NEDİR EKSİĞİ NEDİR DİYE SORMAK YERİNE BİLMEYEN ARKADAŞLARIN HAYALLERİ HEVESLERİ İLE OYNAMAYA DEVAM EDİYOR. GÖRDÜĞÜM BU BENİM. :D ÜCRETSİZ HAYAL SATILIR.

Sorun eksik fazlalık sorunu değil, verdiğin kodların anlattığın grafik ayarlarından tamamen bağımsız, anlamsız ve alakasız şeyler olması, bug yaracak ve oyunu bozacak şeyler olması, kar yağdırma sistemini sökmeye çalıştıysan official sistemi paylaşıldı, zenaristeki yöntem gereksiz, dracarys oyun seçeneklerini sökmeye çalıştıysan o sadece python taraflı çalışıyor, onlarca c++ dosyasında değişikliğe gerek yok. Yani eksik bir şey var da tamamlamıyoruz değil, verdiğin kodların konuyla alakası yok
Hocam sistem bir zaten hasanmacit hocamızın filesinde söküldü sizde biliyorsunuzki bu tur sistemler ücretli yapılıyor kimse babasının hayrina bu kadar zahmette giripte eklemez ben ekledim sorunsuz calısıyor bunu wideo ile konuya saglam bir sekilde dahil edicem ozaman eksikmi degilmi anlarsınız yani ucret satılıyor desem bu kadar pesine dusulmez ucretsiz insanlar faydalansın paylasılmıs aksine yinede tahmin edemiyoruz insanlar bilmiyorsa kod bilgisine sahip olamıyorlarsa benim sorun degil sizde xok iyi biliyorsunuz hatalar cozuldukce acılır bu insanlar hata olmasın ugrasmıyım der sonrasa kotulemek ister

Son düzenleme:
Hocam sistem bir zaten hasanmacit hocamızın filesinde söküldü sizde biliyorsunuzki bu tur sistemler ücretsiz yapılıyor kimse babasının hayrina bu kadar zahmette giripte ekleme ben ekledim sorunsuz calısıyor bunu wideo ile konuya saglam bir sekilde dahil edicem ozaman eksikmi degilmi anlarsınız yani ucret satılıyor desem bu kadar pesine dusulmez ucretsiz insanlar faydalansın paylasılmıs aksine yinede tahmin edemiyoruz insanlar bilmiyorsa kod bilgisine sahip olamıyorlarsa benim sorun degil sizde xok iyi biliyorsunuz hatalar cozuldukce acılır bu insanlar hata olmasın ugrasmıyım der sonrasa kotulemek ister
Ekledim sorunsuz çalışıyor dediğin şey nedir, tam olarak sorduğum şey bu, neyi ekledin, ne sorunsuz çalışıyor?

Ekledim sorunsuz çalışıyor dediğin şey nedir, tam olarak sorduğum şey bu, neyi ekledin, ne sorunsuz çalışıyor?
Sıstemın Kendısı Gölgelerındırme Hava Akısı Agac Render bir çok foksıyon Çalışıyor Durumda Ufak Tefek Hatalar Var DuzeltılecekOnemlı Hatalar Degil Güneş Yansıması Defınelerın Bır Cogu Calısıyor Bunu Bana Sormanıza Gerek Yokkı Sormak Yerıne Kontrol Edebilirsiniz

Hocam sistem bir zaten hasanmacit hocamızın filesinde söküldü sizde biliyorsunuzki bu tur sistemler ücretsiz yapılıyor kimse babasının hayrina bu kadar zahmette giripte ekleme ben ekledim sorunsuz calısıyor bunu wideo ile konuya saglam bir sekilde dahil edicem ozaman eksikmi degilmi anlarsınız yani ucret satılıyor desem bu kadar pesine dusulmez ucretsiz insanlar faydalansın paylasılmıs aksine yinede tahmin edemiyoruz insanlar bilmiyorsa kod bilgisine sahip olamıyorlarsa benim sorun degil sizde xok iyi biliyorsunuz hatalar cozuldukce acılır bu insanlar hata olmasın ugrasmıyım der sonrasa kotulemek ister
"Hocam sistem bir zaten hasanmacit hocamızın filesinde söküldü" DİYOR

Hasanmacit’in filesindeki sistem zaten eksik hatalı, sorunlu ve eksik olduğunu herkes biliyor.
Bu durumda senin paylaştığın da doğal olarak hatalı eksik oluyor. yanlış yerden sökmeyi denemişssin. başını ucunu karıştırmışsın sanırım.

Sen ise “tam ve eksiksiz” diye yayın yapıyorsun, ben senden daha düzgün yaklaşım beklerdim ALGI YAPMANI DEGİL.

:D Komik gerçekten, MİLLETE SORUNSUZ DİYE ÜCRETSİZ HAYAL SATMAN BİTTİ İSE bugünlük gülme sınırıma ulaştım, ben kaçar!..

Hasanmacit’in filesindeki sistem zaten eksik hatalı, sorunlu ve eksik olduğunu herkes biliyor.
Bu durumda senin paylaştığın da doğal olarak hatalı eksik oluyor. yanlış yerden sökmeyi denemişssin. başını ucunu karıştırsın sanırım.

Sen ise “tam ve eksiksiz” diye yayın yapıyorsun, ben senden daha düzgün yaklaşım beklerdim.

:D Komik gerçekten, bugünlük gülme sınırıma ulaştım, ben kaçar!..
Tmm Butonsların yerı Farklı Diyen Kardesımız :) güle güle coktan meraklıymıs gıbı hıs edıyor kendını

hocam 2 + 2 = 4 konuyu uzatmaya gerek yok isteyen kullanır ısteyen kullanmaz foruma ve ınsanlara faydalı olsun dıye bu kadar zahmete gırıp bosuna sökmedim veya eklemedım bundan oturu ısterse lınk kalksın ısterse kalkmasın ısterse ekleme yapabılsınler ısterse yapamasınlar bu benım sorunum degıl bazı seylerı sızde bılıp destekcı olmak yerıne eksıkler varsa konuyu toparlamaya calısabılırsınız onemlı degıl canınız sag olsun fakat anlatmamdakı konu bu konu paylaşıldı kım ekledı kım eklemedı umrumda degıl kım hata aldı oda umrumda degıl daha degerlı vakıtlerım var guzel yorumunuz ıcın tesekur ederım saygı ve sevgılerımle

Tmm Butonsların yerı Farklı Diyen Kardesımız :) güle güle coktan meraklıymıs gıbı hıs edıyor kendını
BU FORUMU ÇOK SEVİYORUM, HASTASIYIM, HASTASIYIZ DEDEEEEEE! :D
Her konuda iyi olmak zorunda değilim, zaten olsam çok sıkıcı olurduk değil mi?
Ama her konuda “ben en iyiyim” diye ortalıkta dolanan kişi varsa, o kesin sen olmalısın!

Hadi gülelim biraz, hayat kısa, eğlenmek lazım!
😂

HA SÖYLE EN BAŞINDA BUNU DİYCEKTİN ZATEN NE UZATTIN BE ZORLA SÖYLETTİK SANA RESMEN..
ŞUNU : evet hatalı eksik isteyen kullanır ısteyen kullanmaz ücretsiz sonucta.

GÜZEL ALGI İLE ÜCRETSİZ HAYAL SATMA İŞİ BİTMİŞTİR. :D

Bu arada piyasa, senin gibi insanları aşağılamaya çalışanlarla dolu.
Bir şey satması veya paylaşması, mutlaka her şeyi bildiği anlamına gelmez.
Birinin yardım konusu açması da bilmediği anlamına gelmez.
Herkes her konuda uzman olmak zorunda değil, olur mu öyle şey?
Biri böyle düşünür, diğeri farklı; kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok. :D
Sonuçta herkes kendi yolunda ilerliyor, önemli olan saygı ve anlayış.

Seni kınıyorum bu aşalayıcı tavrından dolayı.
Bu forumda yardım konusu açmak, aşalanma sebebiymiş gibi davranman kabul edilemez.
Bence adminler bu tür davranışlar için gerekeni yapmalı. UYGUNSUZ BİR DAVRANIŞ. RAHAT RAHAT YARDIM KONUSUDA AÇAMIYCAZ CANIM.

Son düzenleme:
"Hocam sistem bir zaten hasanmacit hocamızın filesinde söküldü" DİYOR

Bu durumda senin paylaştığın da doğal olarak hatalı eksik oluyor. yanlış yerden sökmeyi denemişssin. başını ucunu karıştırmışsın sanırım.

Sen ise “tam ve eksiksiz” diye yayın yapıyorsun, ben senden daha düzgün yaklaşım beklerdim ALGI YAPMANI DEGİL.

:D Komik gerçekten, MİLLETE SORUNSUZ DİYE ÜCRETSİZ HAYAL SATMAN BİTTİ İSE bugünlük gülme sınırıma ulaştım, ben kaçar!..
@Kaiser @Kaptan Yosun @MEKA @Toranaga arkadaş dün ban yiyen hesabın multisi ayrıca semih sel olduğuna da eminim. banlamak için neyi bekliyorsunuz?

Geri