wise için bir ara sıra bekliyordun sisteme kayıt olmak için yanılmıyorsam hala öyle bir durum var mı?Eğer müşterim kripto ödeme kabul ederse her zaman önceliğim kripto oluyor.
Benim sıralamam şu şekilde:
1. Kripto
2. Wise
3. Western Union
Çok teşekkürler alternatif seçeneklerim olarak kaydettim.Eğer müşterim kripto ödeme kabul ederse her zaman önceliğim kripto oluyor.
Benim sıralamam şu şekilde:
1. Kripto
2. Wise
3. Western Union
Western Union'u merak ettim onu araştıracağım kesinlikle. PTT olayı biraz meşakâtli, belge falan isteniyornuş sanırım. Teşekkürler.western union ile gönderebilirler ben çok aldım o şekilde direkt ibana da gönderebiliyolar hem western union ile ibana olmazsa pttden de alabilirsin.
Teşekkür ederim ben de şuan için öyle yapacağım gibi görünüyor.Ödemeyi kripto para olarak almak bence en mantıklısı. Uzun zamandır yurtdışından ödemeyi kripto para olarak alıyorum.
PayPal'ı söyledi müşterim direkt olarak ama biz de kapandığını bilmiyordu. Kripto ile yapacağız sanırım alışverişi teşekkürler hocam.Wise vardı çok işime yarıyordu, sirkiye devleti paypalı kapatmadan önce müthişti. Şimdi yine açılabilir paypal da dolanbaçlı yöntemler youtubeda mevcut, yabancılar paypalla daha rahat ödeme yapabiliyorlar.
adam sana para gönderince western union üzerinden sana dekont atsın orada bi mtcn kodu oluyor onu pttye veriyosun ptt kodu girip parayı sana veriyor düşük bir kurdan sadece o kadar.Western Union'u merak ettim onu araştıracağım kesinlikle. PTT olayı biraz meşakâtli, belge falan isteniyornuş sanırım. Teşekkürler.
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ^^adam sana para gönderince western union üzerinden sana dekont atsın orada bi mtcn kodu oluyor onu pttye veriyosun ptt kodu girip parayı sana veriyor düşük bir kurdan sadece o kadar.
paypal konusunda istersen yardımcı olabilirim benim eniştede var alıp ibandan atarım sana uyar diyorsan
son bir ek bilgi yine direkt olarak western union üzerinden ibanına gönderip mtcn kodunu sana atarsa bankanın kurundan bozduruyorsun(isteğe bağlı bozdurmayabilirsin). pttye göre daha yüksek oluyor. yani direkt bankana da atabilir. fakat gelen paranın cinsine göre hesap açman gerekiyor (dolarsa dolar hesabı euroysa euro hesabı gibi) direkt hesabına para bozulmadan yatıyor döviz olarakta saklayabiliyorsun.Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ^^
Ben değildim sanırım o kişi. Çünkü benim çok uzun yıllardır wise hesabım var.wise için bir ara sıra bekliyordun sisteme kayıt olmak için yanılmıyorsam hala öyle bir durum var mı?
Çok maliyetli bu yöntemWestern Union'u merak ettim onu araştıracağım kesinlikle. PTT olayı biraz meşakâtli, belge falan isteniyornuş sanırım. Teşekkürler.
yok sensin manasında söylemedim yanlış anlaşılmışımBen değildim sanırım o kişi. Çünkü benim çok uzun yıllardır wise hesabım var.
Wise biraz sıkıntılı olduğu için en son çare wise kullanıyorum. Onun dışında ilk kripto ikinci olarak wu kullanıyorum.
Teşekkür ederimÇok maliyetli bu yöntem
Papara hâlâ kullanılıyor mu gerçekten?Papara kullanmıştım bir dönem, hem basit hem hızlı. Sorun yaşayacağını sanmıyorum deneyebilirsin.
Daha önce Remitly'i hiç duymamıştım. Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim ^^2020-2023 dönemleri arasında yurt dışından aktif olarak hergün PayPal ve TransferWise aracılığıyla ödeme aldım. Daha sonra trasnferwise yasal düzenleme getirdi Payooner'e kaydık oda patladı şuan en güvenli en sıkıntısız yöntem Binance veya herhangi bir crypto borsası
Yurt dışından direkt ıbanada alabilirsin müşterine Remitly 'i tavsiye et ufak bir araştırmayla hızlıca gönderebilir aktif olarak müşterilerime bunu kullandırttırıyorum şuan