Yardım Ymir Work da files için harita tasarımı

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Aliyldrim

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar Metin2 de oyunculuğum iyi olduğu kadar files konusunda bir okadar kötü ve bilgisizim bu konuda merak ettiğim bir kaç soru var
bunlara cevap arıyorum

1-Ymir Work da tasarladığım harita dosyaları kullanmak istediğim filesa mı ait olmalı (Ymir Work a aktardığım dosyalar orjinal files değil)
2-Ymir Work da ekleyebildiğim objeler oyunun orjinalinde olan oblejeler kadar zengin değil örnek vermek gerekirse tapınak da ki objeleri bulamıyorum (Map dosyalarının tamamını aktardım)
3-Ymir Work da objeler tamamen entekre şekilde dosya dizini içinde bulunmuyor load etmek zorunda kalıyorum tahminim kullanıdığım files da düzenlenmiş şekilde dizin içinde sıralanmış (Ymir Work a aktardığım dosyalar orjinal files değil)

Ymir Work da kullanımı kolaylaştıracak yada daha detaylı bir şekilde daha iyi işler çıkarmamı sağlayacak deneyim ve önerilerinizi merak ediyorum şuan için aklıma takılan sorunlar bunlar yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum aklıma takılan başka sorunlarda görüşmek üzere

Selamlar Metin2 de oyunculuğum iyi olduğu kadar files konusunda bir okadar kötü ve bilgisizim bu konuda merak ettiğim bir kaç soru var
bunlara cevap arıyorum

1-Ymir Work da tasarladığım harita dosyaları kullanmak istediğim filesa mı ait olmalı (Ymir Work a aktardığım dosyalar orjinal files değil)
2-Ymir Work da ekleyebildiğim objeler oyunun orjinalinde olan oblejeler kadar zengin değil örnek vermek gerekirse tapınak da ki objeleri bulamıyorum (Map dosyalarının tamamını aktardım)
3-Ymir Work da objeler tamamen entekre şekilde dosya dizini içinde bulunmuyor load etmek zorunda kalıyorum tahminim kullanıdığım files da düzenlenmiş şekilde dizin içinde sıralanmış (Ymir Work a aktardığım dosyalar orjinal files değil)

Ymir Work da kullanımı kolaylaştıracak yada daha detaylı bir şekilde daha iyi işler çıkarmamı sağlayacak deneyim ve önerilerinizi merak ediyorum şuan için aklıma takılan sorunlar bunlar yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum aklıma takılan başka sorunlarda görüşmek üzere
Ymir work a aktardığım dosyalar orijinal files değil derken neyi kastediyorsunuz?

Ymir work ta olupta metin2 e giriş yaptıgın klasörde olmayan objeler oyun içi gözükmez o yüzden ymir worka atacağın dosyaları oyuna girdiğin clientten unpack edip atman daha sağlıklı.

Dosyaları Uygulama Talimatı

1. D Diskinde ymir work klasörü oluşturun.

2. ETC klasörünü büyük harflerle atın.

3. PC klasörüne girin, bahsettiğim dosyaları büyük harflerle atın.

> Önemli: Büyük/küçük harf farklılıklarını göremeyebilirsiniz, bu yüzden harfe dikkat edin.

4. PC2 klasörüne girin, bahsettiğim dosyaları büyük harflerle atın.

> Yine aynı şekilde harf uyumuna dikkat edin.

5. protype klasörüne girin, aynı isimdeki dosyaları atın.

> Burada büyük/küçük harf fark etmez.

6. texture klasörüne girin, aynı dosyaları atın.

> Harf uyumu fark etmez.

7. effect klasörüne girin, aynı klasörleri atın.

> Harf uyumu fark etmez.

8. Düzenleyeceğiniz map dosyasını atın.

> Burada da harf uyumu gerekmez.

Dipnot:

Tek klasör olan (ETC) dosyasını direkt kopyalayıp atabilirsiniz.

Diğer klasörlerde ise pack’in kendisini atmayın! İçine girin, aynı isimli klasör ve dosyaları ymir work içindekiyle değiştirin.

Eğer pack’i direkt atarsanız dokular ve görseller yüklenmez.

Bu adımları eksiksiz uygularsanız sorunsuz açılır.
Bir eksiklik veya yanlış görürseniz düzeltin. Telefonda yazdığım için ufak detayları atlamış olabilirim.

İyi forumlar
Eğer açamazsanız özelden yazın, kurulum konusunda yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Geri