Yeni Nesil Offline Shop Arama Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan PixelArt
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 468
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

PixelArt

Üye
Üye
Ticaret Puanı
1
Konu sahibinin özgünlük belirtmemesi sebebiyle konu kapatılmıştır.
🔍 Yeni Nesil Metin2 Offline Shop Arama Sistemi
Metin2 sunucunuza özel geliştirilmiş bu gelişmiş offline pazar arama sistemi, oyunculara benzersiz bir alışveriş deneyimi sunar!

✅ Mesafe sınırlı arama derdine son:
Sistem, sadece görüş mesafesi değil, aynı map üzerindeki pazarlarda detaylı arama yapmanı sağlar.

✅ Gereksiz Kalabalık Tarih Oluyor:
Arama yapıldığında sadece aranan eşyayı satan pazarlar görünür. Diğer tüm pazarlar geçici olarak gizlenir ve oyuncu, aradığı eşyaya anında ulaşır.

✅ Akıllı Geri Yükleme Özelliği:
Oyuncu aradığı eşyaya ulaştığında veya aramayı temizlediğinde, gizlenen tüm pazarlar otomatik olarak geri yüklenir.
Bu sayede harita yeniden eski haline döner.

✅ Kullanıcı Dostu & Satış Odaklı:
Basit, hızlı ve akıllı. Oyuncuların pazarları gezme süresini azaltır, satıcıların satış oranlarını artırır.

Detaylı bilgi ve satış için özelden iletişime geçebilirsiniz.

Offline shop sistemi ile beraber mi satılıyor, yoksa sadece arama sistemi olarak mı kullanılıyor. Arama sistemi her çevrımdışı pazar sistemine uygun mudur?

Merhaba sadece arama kısmı satışta, her offlineshopa ekleyebiliriz

nasıl yeni nesil bu oyuncu eşyayı almak için pazara kadar yürüyor

definesi nedir bizimle paylaşır mısınız? ve hangi off shoplara uyarlı?

Sistemde diğer offshoplarda değişen tek özelliği itemleri arama fonksiyonudur diğer fonksiyonlar hepsine entegre çalışmaktadır
anladım ben bu sistemi daha önce görmüştüm greatta çok tanıdık geldi o sistemi alıp mı değiştirdiniz?

Bahsettiniz sistem premium hale gelip daha oturaklı hale gelebilir cok eksikleri var sayabiliriz hangi proje uzerinde tasarım yapıyorsunuz bilmiyorum bu sadelestirilmis bir düzey mesela ticaret penceresine baglı olacak sekilde veya bohça sistemine baglı olacak sekilde tasarım yapılabilir emeginize saglık hayırlı satıslar.

Bahsettiniz sistem premium hale gelip daha oturaklı hale gelebilir cok eksikleri var sayabiliriz hangi proje uzerinde tasarım yapıyorsunuz bilmiyorum bu sadelestirilmis bir düzey mesela ticaret penceresine baglı olacak sekilde veya bohça sistemine baglı olacak sekilde tasarım yapılabilir emeginize saglık hayırlı satıslar.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri