Yapay Zeka İle Sistem Nasıl Yazdırılır?

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Seçkin
  • Yanıt Yanıt 21
  • Gösterim Gösterim 251

hasanmacit

Süper Üye
Süper Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
8
Selamlar. Malum yapay zekayı artık herkes kullanıyor. Benim içinde baya önemli bir nokta oldu. Bundan önce herkesin malumu sistem ekleme çıkarma sökme işlerini daha çok yaparken artık yapay zeka ile kendi sistemlerimi yazdırabiliyor, büyük grafik güncellemelerini yapabiliyorum. Fakat hala bir çok kişi bunun nasıl yapılacağını bilmiyor veya daha önce denediyse de düzgün çıktılar alamadığı için bırakmış. Bu yüzden bugün ben sizlere nasıl yaptığımdan bahsedeceğim. Benim gibi farklı maceraları olan ve bende şu şekilde yapıyorum diyenlerde yorumlarda tecrübelerinden bahsedebilir. Aşağıda adım adım bahsedeceğim.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

İyi forumlar.​

Son düzenleme:
Karmaşık sistemlerde step by step gitmek çok önemli hasanımın prompt kısa geldi.

İlk önce iskeleti yaptırmalısınız mesela grafik programlamada ben çimen eklemek ile şu yolu izledim

Zemine x y ekseninde dds i dik şekilde koyup bitki görüntüsü verdirmek, ddsteki bitkiyi birbirine dik 2 resim halinde koydu

Sonra rüzgar hissi için rüzgarda hareketlendirmek

Zeminde duracağı yoğunluğu ayarladığın txtyi roottan okuması

Birden fazla dds e uyarlama

Kademe kademe gitmezseniz çok sapıtır ve baya bi revize edersiniz. Bebek adımlatı ile başlayıp koşturtun kölenizi :)

Eline sağlık. Bir şey soracağım: Öğrenci paketinden ücretsiz olarak 1 yıllık Gemini Pro üyeliği kullanıyorum. Sence bu paket iş görür mü?

32802 eklentisini görüntüle
Karmaşık sistemlerde step by step gitmek çok önemli hasanımın prompt kısa geldi.

İlk önce iskeleti yaptırmalısınız mesela grafik prograölamada ben çimen eklemek ile şu yolu izledim

Zemine x y ekseninde dds i dik şekilde koyup bitki görüntüsü verdirmek, ddsteki bitkiyi birbirine dik 2 resim halinde koydu

Sonra rüzgar hissi için rüzgarda hareketlendirmek

Zeminde duracağı yoğunluğu ayarladığın txtyi roottan okuması

Birden fazla dds e uyarlama

Kademe kademe gitmezseniz çok sapıtır ve bayq bi revize edersiniz. Bebek adımlatı ile başlayıp koşturtun kölenizi :)
Bu kadar karmaşıklaştırmaya gerek yok step by step method mantıklı

Bir klasöre game ve client source ardından aynı klasör içine full mysql sql tabloları ve game share quest ne kadar ıvırı zıvırı varsa ayrı klasörlere çekin
Pack kısımlarını da unutmayın içine dahil edin

Önce yapay zekaya bunu bir tarattırın ki algoritmasını oyun yapısını çözsün.

Daha sonra ayrı klasöre ekleyeceğiniz sistemi dosyalarınıza entrege etmesini söyleyin ve işlem basit hatalar geldikçe zaten çözer

Eline sağlık. Bir şey soracağım: Öğrenci paketinden ücretsiz olarak 1 yıllık Gemini Pro üyeliği kullanıyorum. Sence bu paket iş görür mü?
bendekide aynısı offshop ve k envanter yazdırdım. bir şeyler yaptırmaya da devam ediyorum yeterli bence. çok karmaşık işlere girmiceksen antigravity işini fazlasıyla görüyor. hatta ilk dx11 geçişinide aynı paket yapmştı xd

bendekide aynısı offshop ve k envanter yazdırdım. bir şeyler yaptırmaya da devam ediyorum yeterli bence. çok karmaşık işlere girmiceksen antigravity işini fazlasıyla görüyor. hatta ilk dx11 geçişinide aynı paket yapmştı xd
Başkalarına x sistemi için para bayılmak yerine yapay zekaya gömün resim referansı gösterin allahını yapsın bu kadar basit

1790532134177.webp
1790532190006.webp

1790532200888.webp
1790532153693.webp

Gemini ile asla güzel sonuçlar alamıyorum superpowers - llmcouncil - headroom - mattpocock-skills - playwright-cli - gibi birsürü mcp ve skills eklemeleri yaptım hatta bunların bile hangi aşamada nasıl kullanılacağını düzenledim yinede geminiden aldığım sonuçlardan asla tatmin olamıyorum

Gemini ile asla güzel sonuçlar alamıyorum superpowers - llmcouncil - headroom - mattpocock-skills - playwright-cli - gibi birsürü mcp ve skills eklemeleri yaptım hatta bunların bile hangi aşamada nasıl kullanılacağını düzenledim yinede geminiden aldığım sonuçlardan asla tatmin olamıyorum
bazen banada kafayı yedirtiyor. ama işte yapa yapa öğrenecek o da öğreniyor :D

Gpt daha kullanışlı sanki ama Gemini metin2 için daha uygun gibi, Yok mu ücretsiz versiyonları bunların yav :D​
gemininin öğrenci versiyonları felan var 1.5 yıllık 400-500 tlye bulunuyor. claude metin2 için tam biçilmiş kaftan ama o da aylık plan hep böyle 1.5 yıllık yok maalesef. zaten ainin ücretsiz versiyonu hiç yok maalesef xd​

gemininin öğrenci versiyonları felan var 1.5 yıllık 400-500 tlye bulunuyor. claude metin2 için tam biçilmiş kaftan ama o da aylık plan hep böyle 1.5 yıllık yok maalesef. zaten ainin ücretsiz versiyonu hiç yok maalesef xd​
Opus 5.5 den itibaren çok daha iyi çalışmaya başladı Fable 5.1 e token parası yetmiyor ne yazık ki ek ücreti var zorlu bir bir iş yapacaksanız en iyisini yapacaktır. Opus 5 de gayet yeterli aslında gpt-6 astra ise genel olarak yeterli gemini tam kullanmadım daha önce ama bilgi almak için iyi sonuçlar veriyor.

İş yapıyo mu peki geminin öğrenci versiyonu gpt kadar, Gpt'ye bakım 1k para istiyo :D​

ben chatgpt den daha iyi sonuç alıyordum gemine saçma sapan kod yazıyordu çoğu zaman anlattığım şeyi anlamıyordu ama şimdi nasıldır bilmiyorum.

@hasanmacit pc ye indirip dosyalara erişim verebildiğimiz bir yapay zeka çıkmadı mı ya halen. Tek tek dosya atıp taratıp iş yaptırmaya devam mı yoksa.

Geri