Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.028 Çözümler 93 Beğeni 1.400 Puan 1.350 Ticaret Puanı 1 Cuma 15:29 #2 Zırhlar; msm dosyasından görüntüsünü alır. ymir work/pc, pc2 veya pc3/karakterismi_8_1.gr2 Hepsini görmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
Zırhlar; msm dosyasından görüntüsünü alır. ymir work/pc, pc2 veya pc3/karakterismi_8_1.gr2 Hepsini görmek için tıklayın...
hancı21 Üye Üye Mesaj 204 Çözümler 1 Beğeni 21 Puan 79 Ticaret Puanı 0 Cuma 16:47 #3 Mavi Ruh demiş ki: Zırhlar; msm dosyasından görüntüsünü alır. Hepsini görmek için tıklayın... muhammed ben bi itemin protosunu ekledim herşey tam ama aldıgım itemin gr2 sini gösteriyır oyunda Upvote 0 Downvote
Mavi Ruh demiş ki: Zırhlar; msm dosyasından görüntüsünü alır. Hepsini görmek için tıklayın... muhammed ben bi itemin protosunu ekledim herşey tam ama aldıgım itemin gr2 sini gösteriyır oyunda
Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.028 Çözümler 93 Beğeni 1.400 Puan 1.350 Ticaret Puanı 1 Cuma 16:59 #4 hancı21 demiş ki: muhammed ben bi itemin protosunu ekledim herşey tam ama aldıgım itemin gr2 sini gösteriyır oyunda Hepsini görmek için tıklayın... value3 sayısını değiştir msmde shapeindex karşısına o sayıyı gir Upvote 0 Downvote
hancı21 demiş ki: muhammed ben bi itemin protosunu ekledim herşey tam ama aldıgım itemin gr2 sini gösteriyır oyunda Hepsini görmek için tıklayın... value3 sayısını değiştir msmde shapeindex karşısına o sayıyı gir