Yönetim Paneli Çalışması

• Konuyu açan Konuyu açan xenfero
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 166

xenfero

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar baya önceden yaptığım bir yönetim paneli çalışmasını size göstermek istiyorum uzun süredir bir ekleme yapmamış durumdayım. Olumlu,olumsuz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum neler olabilir,neler eksik gibi düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. site temasını değiştirmeyi düşünüyorum fakat önce tam olarak bitirmek istiyorum.

Boss Sabitleme

Bu sistem sayesinde reboot gerekmeden bossları sabitleyebilir veya sabitlenen bossları kaldırabilirsiniz. Boss Takip sistemine entegre olarak çalışmaktadır.

Çark Eşya Ekleme Silme

Bu sistem sayesinde anlık olarak oyundaki mevcut çarkların içerisine eşya ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

Derece Yönetimi

Bu sistem sayesinde oyundaki maksimum derece sınırını arttırabilir yeni derece ekleyebilir mevcut dereceyi düzenleyebilir veya derece silebilirsiniz. Maksimum dereceyi silerseniz ve oyunculardan maksimum dereceye ulaşanlar varsa o oyuncuların derecesi 1 sınıf düşürülür. Derecelerin vereceği özellikleri belirleyebilirsiniz.

Duyuru Yönetimi
Oyunda olmasanız bile panel üzerinden masaüstü veya mobil olarak oyun içerisine duyuru geçebilirsiniz.

GM Yönetimi

Anlık olarak gm yetkilendirebilir veya yetkisini geri alabilirsiniz.

Oyuncu Banlama
Oyunda olmasanız dahi panel üzerinden oyuncuyu banlayabilir ban süresini belirleyebilirsiniz. Aynı şekilde chat ban'da atabilirsiniz.

Sandık ve Mob Eşya Yönetimi
Bu sistem sayesinde oyuna reboot atmadan sandık içerisine eşya ekleyebilir,kaldırabilir ve aynı şekilde mob içerisine eşya ekleyip kaldırabilirsiniz.

Shop Eşya Yönetimi
Bu sistem sayesinde shop içerisine eşya ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Shop içerisine efsunlu eşyalar ekleyebilirsiniz satış fiyatlarını yang ile değil eşya ile yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde stok belirleyebilirsiniz satıştan kalkacağı zamanı belirleyebilirsiniz.

Shop Eşya Silme

SetBonus Sistemi
Bu sistem sayesinde hangi eşyaların kombin olup set bonusu vereceğini belirleyebilirsiniz. Seti tamamlanan eşyaların hangi özellikleri vereceğini belirleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar baya önceden yaptığım bir yönetim paneli çalışmasını size göstermek istiyorum uzun süredir bir ekleme yapmamış durumdayım. Olumlu,olumsuz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum neler olabilir,neler eksik gibi düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. site temasını değiştirmeyi düşünüyorum fakat önce tam olarak bitirmek istiyorum.

Boss Sabitleme

Bu sistem sayesinde reboot gerekmeden bossları sabitleyebilir veya sabitlenen bossları kaldırabilirsiniz. Boss Takip sistemine entegre olarak çalışmaktadır.

Çark Eşya Ekleme Silme

Bu sistem sayesinde anlık olarak oyundaki mevcut çarkların içerisine eşya ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

Derece Yönetimi

Bu sistem sayesinde oyundaki maksimum derece sınırını arttırabilir yeni derece ekleyebilir mevcut dereceyi düzenleyebilir veya derece silebilirsiniz. Maksimum dereceyi silerseniz ve oyunculardan maksimum dereceye ulaşanlar varsa o oyuncuların derecesi 1 sınıf düşürülür. Derecelerin vereceği özellikleri belirleyebilirsiniz.

Duyuru Yönetimi
Oyunda olmasanız bile panel üzerinden masaüstü veya mobil olarak oyun içerisine duyuru geçebilirsiniz.

GM Yönetimi

Anlık olarak gm yetkilendirebilir veya yetkisini geri alabilirsiniz.

çok başarılı bir çalışma olmuş, elinize emeğinize sağlık.

Geri