Wolfteam Classic, Softnyx Game'in 2017 Yılında Çıkardığı Wolfteam Reboot Oyununun Steam Versiyonudur

GOJ1RA

Üye
Üye
Mesaj
58
Çözümler
4
Beğeni
9
Puan
414
Ticaret Puanı
0
Selam arkadaşlar. Web üzerinde yapmış olduğum birkaç araştırma sonucunda, Softnyx'in daha önce 2017 yılında Wolfteam Reboot adı ile piyasaya sürmüş olduğu oyunun site içeriklerini inceledim. Bu incelemeler sırasında Wolfteam Reboot sitesi üzerinde paylaşılan ekran görüntüleri, oyun açıklamaları, oyun sistem gereksinimleri, harita görünümleri gibi şeylerin Steam üzerindeki tanıtım görselleri, sistem gereksinimleri ve harita görünümleri ile bire bir aynı olduğunu tespit ettim. Bu demek oluyor ki Wolfteam Classic, Softnyx Game'in 2017 yılında piyasaya sürmüş olduğu Wolfteam Reboot adlı oyunun Steam versiyonu olacak. Belki bizi yanıltıp birkaç değişikliğe gidebilirler. Fakat şu an görünen o ki Wolfteam Reboot oyunundan pek farkı yok.

Peki Nedir Bu Wolfteam Reboot?
Wolfteam Reboot 2017 yılında Softnyx tarafından piyasaya sürülmüş, Wolfteam'in daha eski sürümünü içeren, daha eski karakterleri ve silahları içerisinde barındıran ve belirli zaman aralıklarıyla güncellemeler getirilerek yeniliklerin yapıldığı bir Wolfteam Sürümüdür. Yaptığım web araştırmalarında dikkatimi çeken diğer bir olay ise Softnyx Geliştiricilerinin Reboot oyununda Cash Adı verilen oyun parası birimini kullanmaları. Fakat bu cash'i sadece para yatırarak değil oyun içerisinde yapılan etkinlikler sayesinde de elde edebiliyorsunuz. Daha farklı yolları da var. Yani diyeceğim şu, "OYUNDA PAY TO WIN YOK" diyemiyoruz. Çünkü bu tarz oyunların ayakta kalabilmesi ve gelişebilmesi için ortada bir para aktarımı olması gerekmekte. Tabi ki bu pay to win Wolfteam'de her zaman zaten mevcuttu. Mühim olan pay to win olayının dozajı. Yani eğer para harcayan ile para harcamayan arasında uçurum farklar oluşmayacaksa oyun içi satın alımların olması gerektiği aşikar. Sonuçta bu adamlar da taş yemiyorlar.

Wolfteam Reboot oyun içeriklerini incelemek isteyen arkadaşlar için karakterler, haritalar, silahlar gibi çeşitli ekipmanların yer aldığı Softnyx Wolfteam Wiki linklerini aşağıya bırakıyorum. Çünkü büyük olasılıkla Wolfteam Classic oyununun içeriği de aynen bu şekilde olacak. Umarım bu yazımda bir nebze de olsa aklınızdaki soruları giderebilmişimdir.

Oyun Modları:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Eşyalar:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Karakterler:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Haritalar:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
 
Geri
Üst