Yardım Windows Server 2016 Metin2 Kurulumu Hk

• Konuyu açan Konuyu açan carpiciyim1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 141
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

carpiciyim1

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar Bende 1 adet Windows Server 2016 fiziksel sunucu var bu sunucuya bilişim gibi oyunumu kurmak ve dışarıya açmak istiyorum bunun için bir video vss göremedim normal pc me kurmayı biliyorum ama Windows Server 2016 a nasıl kuracağımı bilmiyorum gerekli açmam gereken portlar vs bu konuda yardım lazım bilgisi olan varmıdır acaba

Merhaba arkadaşlar Bende 1 adet Windows Server 2016 fiziksel sunucu var bu sunucuya bilişim gibi oyunumu kurmak ve dışarıya açmak istiyorum bunun için bir video vss göremedim normal pc me kurmayı biliyorum ama Windows Server 2016 a nasıl kuracağımı bilmiyorum gerekli açmam gereken portlar vs bu konuda yardım lazım bilgisi olan varmıdır acaba

Merhabalar. bir adet fazladan ip var ise sizlere ücretsiz yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,

files config dosyalarına BIND_IP ile makine ipini verip windows firewall üzerinden portlara izin vermen gerekiyor başka bir şeye gerek yok

VDS üzerindeki windows sunucuya metin2 kuramaz mantıken.

extra windows'a bağlandığı ip dışında şirket'den 1 adet daha ipv4 adresi alıp virtualbox ile kurulum yapıp o ip'yi oraya ataması gerekir.

VDS üzerindeki windows sunucuya metin2 kuramaz mantıken.

extra windows'a bağlandığı ip dışında şirket'den 1 adet daha ipv4 adresi alıp virtualbox ile kurulum yapıp o ip'yi oraya ataması gerekir.
Yanlış. Doğrudan Windows VDS'e files kurulabilir.

Yanlış. Doğrudan Windows VDS'e files kurulabilir.

FreeBSD değil Windows uyumlu olarak kurulabilir ayrıca aynı ip ile şahıs fiziksel sunucu olarak kullanıyor tek sabit ipyi hem fiziksel Ana sunucu olarak hemde freebsdye ip olarak tanımlayıp dış hatta çıkamaz

Kendilerine VDS tanımlayarak yardımcı olduk bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz 🙏🏻

FreeBSD değil Windows uyumlu olarak kurulabilir ayrıca aynı ip ile şahıs fiziksel sunucu olarak kullanıyor tek sabit ipyi hem fiziksel Ana sunucu olarak hemde freebsdye ip olarak tanımlayıp dış hatta çıkamaz

Kendilerine VDS tanımlayarak yardımcı olduk bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz 🙏🏻
gerek yardımları ile gerekde hızlı şekilde teslimatı ile çok ilgili bir firma gerçekten çok teşekkür ederim hayırlı satışlar dilerim

gerek yardımları ile gerekde hızlı şekilde teslimatı ile çok ilgili bir firma gerçekten çok teşekkür ederim hayırlı satışlar dilerim

Çok teşekkürler.
5 dakika gibi kısa bir sürede sunucu teslimini istenildiği gibi yapıldı. Herhangi bir sorun olduğunda bizlerle iletişime geçmeniz yeterli🙏🏻

Geri