Yardım Windows Defender Client'ı Virüs Olarak Görüyor

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Lowreit

Üye
Üye
Mesaj
5
Beğeni
4
Puan
40
Ticaret Puanı
0
Merhba, Windows defender oyun client exe dosyasını virüs olarak görüyor. Virustotal ile tarattığımda sadece defender virüs olarak algılıyor diğer programlar bir sorun bulmuyor. Client source extern güncellemesi ve foxfs eklemesi yapmıştım. VS2019 ile build alıyorum. Filesın orijinal client exe dosyasını virüs oalrak görmüyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?

1681046245293.png


1681046263509.png
 
Tuhaf, benim .exe de virüslü görünüyor. VBA32 tarafından BScope.Trojan.Khalesi şeklinde virüslü algılanıyor.
Owsap'ın exe sini onda da benimkiyle aynı şekilde sonucu verdi. Muhtemelen .exe nin veya sistemlerin çalışma mantığını zararlı bir hareket olarak algılayıp virüs olarak gösteriyor olabilirler. Tabi nihayetinde düzeltilmesi gereken bir sorun olduğunu düşünüyorum.
 
Tam şu anda foruma bu konuyu açmaya girmiştim SS alıp. Benim clieti de virüs olarak görüyor. FoxFS ile alakası yok bence çünkü bende o yok. Benimkini de önce Wacattack sonra Sabsik trojanı olarak algıladı.

1681054938620.png
 
Eski clientleri virüs olarak görüyor. Metinşah’ın exeside aynı şekilde. Martysama altyapı var sadece onda sorun yok.
 
ekli sistemlerde, oyun haricinde dışarıya dair bir veri kullanmaya çalışıyor ise en örnek kullanıcının açtığı pencere isimlerini taramak vs rat gibi düşünün virüs olarak görüyor olabilir yada daha farklıdır
 
Bendede aynı sorun vardı build aldıktan hemen sonra binary klasörüne girip distrubite yi metin2client.exe olarak değiştiriyorum sorun çözülüyor
 
Geri
Üst