- Ticaret Puanı
- 0
Selamun aleyküm, öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam üzgünüm 
Windows 10 gereksiz arka planda çalışan uygulamaları,eklentileri veyahut windows ne kadar gereksiz varsa bunları pratik çözümle nasıl kapatabilir veya tespit edebiliriz? ya da bunun için bir uygulama mevcut mudur?

Windows 10 gereksiz arka planda çalışan uygulamaları,eklentileri veyahut windows ne kadar gereksiz varsa bunları pratik çözümle nasıl kapatabilir veya tespit edebiliriz? ya da bunun için bir uygulama mevcut mudur?
ustam zaten Windows 11 Crack Olan Bir Cok Hazır Sistem Var Zaten Hata Full Proglam İndir Sitesinde Butun Proglamlar Mevcut Bunu İnsanlar Biliyor Ama İnsanlar Arka Plana Bakmıyor Windows 11 Ucretli Surumunde Alınan Durum Olsada Suan Türkiye Geneli Windows 10 Pro Gibi Sistemleri Tercih Ediyor Ama Buda Windows 11 Hangi Surumu Kullansanız Bile Anlatmak İstedigim Windows 10 Olan Sistem Gereksimleri Windows 11de Yok Tabikide Saygı Duyuyorum Ama Halen Tam Anlamıyla Yayınlanmadı Aksine Ucretli Satılsada Kullanıs Acısinda Oyun Calısma Acısında Bir Cok Gereksim Eksik o Sistemlerde Bu Nedenle Bu Sistemlerinde Kaldırabilmesi İcin Kimi İnsanlar 2 Bin Tl Olan Pcyi Kullanıyor Kimisi İse 200 Bin Maddi Durumuda Kontrol Etmek Lazım Adam Aldı Diyelim Adamın Pcsi Kaldırmıyınca 3 Dolar Cebinde Kalacak Ve Çöp Olacak Suan i5 12 Nesiline Kadar Windows 10 Pro Sürümü Cok Hızlı Ve Daha İyi Ama i7 Nesilinden Sonrası İse Terci Eden Var Etmiyende Var Tabikide Bunları Goz Onunde Bulundurmak Lazım Sonucta Kimse 200 Binlik Pc Kullanmıyor Ben Suan En Hızlı Pc Sistemleri Toplamama Rahmen Butun Windows 11 Surumleri Denedim Lisanslı Olanıda Olmuyanıda Yıllarda Kullanmıs Oldugumda Oldu Onemli Olan Arka Plan İsleyisi Gereksim Beni Karsılamadıktan Sonra 200 Bin Dolar Vereyim Yinede Bos Zaten Uzaktan Bakılsa Yeni Cıkan Sistemlere Her İnsan Guzel Bakıyor Sonra Vakitlere Ölüyor Feryad Ediyor Kullanılır Degilki Kullanılmaz İnce Detay Yapılsa Ne Demek İstedigim Anlasılır Ama Oda Zamanla Bunda Oturu Yine Renkler Zevkler Tartısılmaz Saygı Duyuyorum
benimde yavaş korsandandır belki