warez files satışı

• Konuyu açan Konuyu açan selman01234
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 366
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

selman01234

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
TipsizFakir

bu arkadaş bana files sattı sonradan öğrendim aldığım files warezmiş bana ben yaptım diye sattı ücret aidesi yapmıyor sistem bilmem kaç yılından beri warez zaten gereğinin yapılmasını ücret iadesi yapılmamıştır dekontlarda var

sattığı files:

Şikayette bulunduğunuz üyenin sitemizde iki satış konusu var. Hangi konusu için bu şikayeti yaptınız?

Cevap hakkı için konuya davetlisiniz @TipsizFakir

Yaptığınız ticareti dellillendirmek için dekont varsa özel mesaj ile bana iletin lütfen. Çünkü geçmişte ilgili üyeye ticaret puanı göndermemişsiniz. Ayrıca herhangi bir satış konusuna referans yoksa bu ticaretin nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgi edinmek istiyorum

Yaptığınız ticareti dellillendirmek için dekont varsa özel mesaj ile bana iletin lütfen. Çünkü geçmişte ilgili üyeye ticaret puanı göndermemişsiniz. Ayrıca herhangi bir satış konusuna referans yoksa bu ticaretin nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgi edinmek istiyorum
özelden gönderdim hocam

@TipsizFakir cevap hakkı için konuya davetlisiniz. Cevap hakkı için tanımlanan süre 1 haftadır.

@TipsizFakir cevap hakkı için konuya davetlisiniz. Cevap hakkı için tanımlanan süre 1 haftadır.
selamlar mesajı yeni gördüm bahsi geçen arkadaş x forumada aynı konuyu açmış satılan files gcc14 mariadb 10.6 vs2022 dir ve sistem eklenip satılmıştır normalde bunlar bile fielsin varez olduğunu gerektirmez evet files paylaşılmış bir filesdir ama tamamen güncellenip sistem eklenip satılmıştır isterseniz gerekli ekran görüntüsü kanıt sunabilirim ayrıca kullanıcı fielsden vazgeçtiği için geri iade alıp %80 geri nakit ödemesini yaptım bununda dekont kanıt atabilirim istesem filesi tekrar iade almazdım ama iyilik yaptım sonuç bu ! @Whistle kalan %20lik ödemeyide pazartesi geçeceğimi belirttim kullanıcıya.

selamlar mesajı yeni gördüm bahsi geçen arkadaş x forumada aynı konuyu açmış satılan files gcc14 mariadb 10.6 vs2022 dir ve sistem eklenip satılmıştır normalde bunlar bile fielsin varez olduğunu gerektirmez evet files paylaşılmış bir filesdir ama tamamen güncellenip sistem eklenip satılmıştır isterseniz gerekli ekran görüntüsü kanıt sunabilirim ayrıca kullanıcı fielsden vazgeçtiği için geri iade alıp %80 geri nakit ödemesini yaptım bununda dekont kanıt atabilirim istesem filesi tekrar iade almazdım ama iyilik yaptım sonuç bu ! @Whistle
files varez files olmasaydı iade talep etmezdim filez payalşılan filesle birebir aynıydı winmerge ile çoğu dosyası karşılaştırıldı aide konusunda anlaşıldı ücretin yüzde 80 aide edildi kalanı bi kaç gün içinde iade edilecek

files varez files olmasaydı iade talep etmezdim filez payalşılan filesle birebir aynıydı winmerge ile çoğu dosyası karşılaştırıldı aide konusunda anlaşıldı ücretin yüzde 80 aide edildi kalanı bi kaç gün içinde iade edilecek
satılan files gcc14 mariadb 10.6 vs2022 ve Sistem Eklenip Satılmıştır Doğru mu @selman01234 yanlış dersen kanıt atacağım ? ayrıca birde indirmiş olduğun varez filese bak

bana verilen files bunun aynısıydı bundan 1 nokta dahi farkı yoktu nerdeyse tüm dosyaları karşılaştırdım

bana verilen files bunun aynısıydı bundan 1 nokta dahi farkı yoktu nerdeyse tüm dosyaları karşılaştırdım
mysql'yi gcc sürümünü winmerge ile karşılaştıramazsın ayrıca buda sistem eklediğime kanıtttır hiç bir mesajlaşma silinmemiştir kaç defa teslim ettiğim filesi bozdu defalarca düzelttim baştan sona buda benim kanıtlarımdır.
1763139259040.webp

1763139325190.webp

1763139357055.webp

1763139363474.webp

1763139390993.webp

1763139468662.webp

mysql'yi gcc sürümünü winmerge ile karşılaştıramazsın ayrıca buda sistem eklediğime kanıtttır hiç bir mesajlaşma silinmemiştir kaç defa teslim ettiğim filesi bozdu defalarca düzelttim baştan sona buda benim kanıtlarımdır.
26868 eklentisini görüntüle
26869 eklentisini görüntüle
26870 eklentisini görüntüle
26871 eklentisini görüntüle
26872 eklentisini görüntüle
26873 eklentisini görüntüle
bu ektra eklenenlerin ücreti toplam ödediğim ücretten iadede düşürüldü zaten

bu ektra eklenenlerin ücreti toplam ödediğim ücretten iadede düşürüldü zaten
kimse 3 bin tlye sürüm yükseltip client yükseltip mysql güncelleyip 7/24 en ufak hatada bağlanıp extra extra sistemler ekleyip ayrıca sürekli filesi bozmana rağmen düzeltip teslim etmez selmancım normalde hiç bir şekilde iade kabul edilecek bir durum söz konusu değildir tamamen kendi iradem ile iade aldım ama yanlış yapmışım orası ayrı bi konu gerekli cevabı herhangi bir yetkli verir zaten kanıtlar ortada

kimse 3 bin tlye sürüm yükseltip client yükseltip mysql güncelleyip 7/24 en ufak hatada bağlanıp extra extra sistemler ekleyip ayrıca sürekli filesi bozmana rağmen düzeltip teslim etmez selmancım normalde hiç bir şekilde iade kabul edilecek bir durum söz konusu değildir tamamen kendi iradem ile iade aldım ama yanlış yapmışım orası ayrı bi konu gerekli cevabı herhangi bir yetkli verir zaten kanıtlar ortada
kanıtlar bencede ortada benden yana hiç sorun yok

selamlar mesajı yeni gördüm bahsi geçen arkadaş x forumada aynı konuyu açmış satılan files gcc14 mariadb 10.6 vs2022 dir ve sistem eklenip satılmıştır normalde bunlar bile fielsin varez olduğunu gerektirmez evet files paylaşılmış bir filesdir ama tamamen güncellenip sistem eklenip satılmıştır isterseniz gerekli ekran görüntüsü kanıt sunabilirim ayrıca kullanıcı fielsden vazgeçtiği için geri iade alıp %80 geri nakit ödemesini yaptım bununda dekont kanıt atabilirim istesem filesi tekrar iade almazdım ama iyilik yaptım sonuç bu ! @Whistle kalan %20lik ödemeyide pazartesi geçeceğimi belirttim kullanıcıya.
Özel mesaj ile yaptığınız iadenin dekontunu gönderebilir misiniz? Ayrıca kalan kısmın iadesini yaptıktan sonra da lütfen iletiniz. Bu sebepten ötürü bu şikayet konusu beklemeye alınmıştır.

kanıtlar bencede ortada benden yana hiç sorun yok
Ayrıca şikayet konusunda karşılıklı atışmayın. Sadece benim sorduğum sorulara yanıt verin.

Tarafların beyanı üzeri pazartesi günü kalan kısmın iade yapılacağı bilgisi verildiğinden dolayı konu kilitlenmiştir. Pazartesi gün sonuna kadar iade sağlanmamış olursa konuyu rapor ederek bildirebilirsiniz.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri