kusura bakmayın gecenin bir vakti ile gözden kaçmışsenin şu yolladığın rendertargeti eklerken PythonPlayerModule.cpp son olarakta bunu editledimEn son hangi dosyada ve kaçıncı satırda bu değişikliği yapıp bu hatayı aldın?
cppleri ve h. dosyalarını projeye dahil ettin mi pekisenin şu yolladığın rendertargeti eklerken PythonPlayerModule.cpp son olarakta bunu editledim
Tabi kicppleri ve h. dosyalarını projeye dahil ettin mi peki
ve hata verdiği dosya dahil ettiğim dosyaolmadıipch ve vs_files artık dosyalarını temizleyip clear çekip çık ardından tekrar projeyi açıp derlemeye başla.
Bir de şunu dener misin UserInterface kısmını yedek aldıysan baştan ekleyip öyle dene.
yarına kalıcak gibi müsait olursam öyle yapıcak gibiymBir de şunu dener misin UserInterface kısmını yedek aldıysan baştan ekleyip öyle dene.
bahsedilen getfov var sanırım headerlerinde ama cpplerde getfov olmayabilir bu yüzden@Kaiser bu işlere daha çok hakimsin eklemeleri baştan kontrol ettim bir yanlışlık yok sebebi ne olabilir ?
Volvox kurdum görüntü şahanebahsedilen getfov var sanırım headerlerinde ama cpplerde getfov olmayabilir bu yüzden

Var.EterLib/GrpBase içinde bu fonksiyonlar var mı ?
Fonksiyonun türlerini kontrol et(float), eğer türde bir sorun yoksa eksik ekleme yapmışsındır illaki.
Eklemeyi kontrol ettim lakin sorun eksik görmedim ama tekrar sıfırdan ekliyip dönüş sağliyimFonksiyonun türlerini kontrol et(float), eğer türde bir sorun yoksa eksik ekleme yapmışsındır illaki.
GrpBase.cppEklemeyi kontrol ettim lakin sorun eksik görmedim ama tekrar sıfırdan ekliyip dönüş sağliyim
EvetGrpBase.cpp
GrpBase.h
GetFOV eklimi ?