Y yilmazbody Üye Üye Mesaj 22 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:43 #1 Oracle VirtualBox üzeri makine kurdum freebsd icine aktardım lakkin putty ve filezilla üzeri hicbir şekilde bağlanamıyorum yardımcı olabilecek hayırsever varmı acaba discord bebelordgamer
Oracle VirtualBox üzeri makine kurdum freebsd icine aktardım lakkin putty ve filezilla üzeri hicbir şekilde bağlanamıyorum yardımcı olabilecek hayırsever varmı acaba discord bebelordgamer
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 221 Çözümler 10 Beğeni 40 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 14:00 #2 ifconfig'de ki ip ile putty'e giriş yapmayı deniyorsun dimi ? Upvote 0 Downvote
Y yilmazbody Üye Üye Mesaj 22 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 Bugün: 14:07 #3 Freaky Morex demiş ki: ifconfig'de ki ip ile putty'e giriş yapmayı deniyorsun dimi ? Hepsini görmek için tıklayın... evet lakin hic birşekilde erişim yok Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: ifconfig'de ki ip ile putty'e giriş yapmayı deniyorsun dimi ? Hepsini görmek için tıklayın... evet lakin hic birşekilde erişim yok
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 221 Çözümler 10 Beğeni 40 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 14:17 #4 yilmazbody demiş ki: evet lakin hic birşekilde erişim yok Hepsini görmek için tıklayın... ee /etc/ssh/sshd_config: Genişlet Daralt Kopyala aşağıdaki satırı bul ve böyle değiştir yani başındaki # işaretini kaldır PermitRootLogin yes sonrada service sshd restart Upvote 0 Downvote
yilmazbody demiş ki: evet lakin hic birşekilde erişim yok Hepsini görmek için tıklayın... ee /etc/ssh/sshd_config: Genişlet Daralt Kopyala aşağıdaki satırı bul ve böyle değiştir yani başındaki # işaretini kaldır PermitRootLogin yes sonrada service sshd restart
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 221 Çözümler 10 Beğeni 40 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:14 #5 sorun çözüldü mü ? Upvote 0 Downvote
Y yilmazbody Üye Üye Mesaj 22 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 Bugün: 19:56 #6 Freaky Morex demiş ki: sorun çözüldü mü ? Hepsini görmek için tıklayın... herşeyi denedim ek olarak pc kapat ac yaptım olmadı kaldırdım tekrardan kurdum malesef olmuyor Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: sorun çözüldü mü ? Hepsini görmek için tıklayın... herşeyi denedim ek olarak pc kapat ac yaptım olmadı kaldırdım tekrardan kurdum malesef olmuyor
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 221 Çözümler 10 Beğeni 40 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 21:15 #7 hangi freebsd kurmayı çalışıyorsun tam olarak ? yilmazbody demiş ki: herşeyi denedim ek olarak pc kapat ac yaptım olmadı kaldırdım tekrardan kurdum malesef olmuyor Hepsini görmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
hangi freebsd kurmayı çalışıyorsun tam olarak ? yilmazbody demiş ki: herşeyi denedim ek olarak pc kapat ac yaptım olmadı kaldırdım tekrardan kurdum malesef olmuyor Hepsini görmek için tıklayın...
Y yilmazbody Üye Üye Mesaj 22 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 38 dakika önce #8 Freaky Morex demiş ki: hangi freebsd kurmayı çalışıyorsun tam olarak ? Hepsini görmek için tıklayın... özelden ilettim Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: hangi freebsd kurmayı çalışıyorsun tam olarak ? Hepsini görmek için tıklayın... özelden ilettim