despaiN Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 1 Puan 430 Ticaret Puanı 0 13 Ekim 2025 #1 elimde files ve source var fakat ne yaptıysam kuramadım kurulumunu yapabilecek varmı bende bu sayede izlemiş ve öğrenmiş olurum.
elimde files ve source var fakat ne yaptıysam kuramadım kurulumunu yapabilecek varmı bende bu sayede izlemiş ve öğrenmiş olurum.
Tugian2Mt2shop Tugian2-Modern PVP MT Üye Mesaj 578 Çözümler 6 Beğeni 473 Puan 839 Ticaret Puanı 0 14 Ekim 2025 #2 Belki bu video size yardımcı olabilir hocam Upvote 0 Downvote
E Escobar1453 Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 1 Beğeni 13 Puan 299 Ticaret Puanı 0 14 Ekim 2025 #3 despaiN demiş ki: elimde files ve source var fakat ne yaptıysam kuramadım kurulumunu yapabilecek varmı bende bu sayede izlemiş ve öğrenmiş olurum. Hepsini görmek için tıklayın... Takıldığın yeri tam olarak belirtirsen yardımcı olabilirim Upvote 0 Downvote
despaiN demiş ki: elimde files ve source var fakat ne yaptıysam kuramadım kurulumunu yapabilecek varmı bende bu sayede izlemiş ve öğrenmiş olurum. Hepsini görmek için tıklayın... Takıldığın yeri tam olarak belirtirsen yardımcı olabilirim
despaiN Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 1 Puan 430 Ticaret Puanı 0 14 Ekim 2025 #4 Tugian2Mt2shop demiş ki: Belki bu video size yardımcı olabilir hocam Hepsini görmek için tıklayın... izledim fakat files değişikliği yapıp oyunu kuramıyorum Upvote 0 Downvote
Tugian2Mt2shop demiş ki: Belki bu video size yardımcı olabilir hocam Hepsini görmek için tıklayın... izledim fakat files değişikliği yapıp oyunu kuramıyorum