Uzaktan Market Sistemi

ncp80

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Sistem resimdende görüldüğü gibidir. Uzaktan Market , Silahçı vs vs açmaya yarıyor. Diyelim ki çok uzaktasınız marketten , yani demek istediğim markete olan uzaklığınız nekadar uzak olursanız olun bu uzaktan market sistemi ile illaki o npcye gitmenize gerek kalmıyor direk Uzak Market 'e basıyorsunuz tak tak tak alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz . Resimi Açamayan Olur Diye Bir Görüntüde Burdan Gelsin :)

Ekran Alıntısı.webp

Sistemin eklenmesi gayet basittir . Eğer yapamayan olursa videolu anlatım çek deyin siz yeterki ben çekerim :)

DOSYA.TC

MEDIAFIRE

DOSYA UPLOAD

Birde Son olarak siteye yükledim direk indirmek isteyenler olabilir . Oyüzden bekleme ihtiyacı duymadan indirebilirsiniz :)

Bazılarınız virüslü olmasından şüphelenir diye bile virüs taramasına tabii tuttum. Eğer öyle bir şüpheniz var ise indirmeden evvel burdaki URL Adresinden sonuçlara göz atabilirsiniz.
JOTTI TARAMASI :

Herkese , Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun :)
Nediyeyim :D Kolay Gelsin

Dosya Eklentileri

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Bu sorunlu olan mı?

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
component classını darkmmoda paylaştım ordan bulabilirsin
Dosyaları ikiye bölüp yarı yarıya sitelerde mi paylaşıyorsunuz? Bu yaptığınız kurallarımızı ihlal ediyor. Eğer paylaştığınız bir dosyada eksiklik varsa bunu tamamlamak zorundasınız. :)

Teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi üyelerimiz bu konuda sıkıntı yaşıyor. Maçı izliyor musunuz oynuyor musunuz?
Oynuyorum :) ama bu konunun kapatılmasını rica ediyorum yeni konusunu ekliyeceğim çünkü bu konuda farklı ve bazı eksiklikler mevcuttur.
Sizden ricam konuyu kapatmanız yarın Uzaktan marketin yeni konusu sizlerle olacak ;)

Oynuyorum :) ama bu konunun kapatılmasını rica ediyorum yeni konusunu ekliyeceğim çünkü bu konuda farklı ve bazı eksiklikler mevcuttur.
Sizden ricam konuyu kapatmanız yarın Uzaktan marketin yeni konusu sizlerle olacak ;)
He 24 saat düzenleme limiti. Geçici süreliğine bu konuyu düzenleme yetkiyi vereyim mi?

Geri