D derdanelton Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Dün 15:12 #1 Uzaktan depo açmanın fixi neydi arkadaşlar depo aç diyorum uzakken yapamazsın diyor uzakken acılmaz diyo
Uzaktan depo açmanın fixi neydi arkadaşlar depo aç diyorum uzakken yapamazsın diyor uzakken acılmaz diyo
layers Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 417 Çözümler 31 Beğeni 386 Puan 929 Ticaret Puanı 0 Dün 23:26 #2 Yardım 'Uzaktan depo açamıyorum [Sorun Server taraflı]' konusundaki mesaj 22 Haziran 2024 C++: Genişlet Daralt Kopyala void CHARACTER::ReqSafeboxLoad(const char* pszPassword) İçerisinde bul ve kaldır ya da yorum satırı yap. C++: Genişlet Daralt Kopyala else if (GetDistanceFromSafeboxOpen() > 1000) { ................ } Upvote 0 Downvote
Yardım 'Uzaktan depo açamıyorum [Sorun Server taraflı]' konusundaki mesaj 22 Haziran 2024 C++: Genişlet Daralt Kopyala void CHARACTER::ReqSafeboxLoad(const char* pszPassword) İçerisinde bul ve kaldır ya da yorum satırı yap. C++: Genişlet Daralt Kopyala else if (GetDistanceFromSafeboxOpen() > 1000) { ................ }
D derdanelton Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Dün 23:32 #3 bu sadece chat olarak mesaj verdirmeyi durdurmuyormu hocam ? Upvote 0 Downvote
layers Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 417 Çözümler 31 Beğeni 386 Puan 929 Ticaret Puanı 0 Dün 23:55 #4 derdanelton demiş ki: bu sadece chat olarak mesaj verdirmeyi durdurmuyormu hocam ? Hepsini görmek için tıklayın... Uzaklık koşulu else if ile yapılmış yorum satırına alıp dene Upvote 0 Downvote
derdanelton demiş ki: bu sadece chat olarak mesaj verdirmeyi durdurmuyormu hocam ? Hepsini görmek için tıklayın... Uzaklık koşulu else if ile yapılmış yorum satırına alıp dene
umutcanpolat Üye Üye Mesaj 80 Çözümler 2 Beğeni 34 Puan 704 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:02 #5 Selamlar sysser iletirmisin rica etsem arkadaşın ilettigi kod çözümlenmediyse şayet Upvote 0 Downvote
D derdanelton Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 2 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:05 #6 yok olmayacağını düşünerek hep yapmama kararı aldım .d syserlik durum yok denerim bi ara ilgin için teşekkürler @umutcanpolat Upvote 0 Downvote
yok olmayacağını düşünerek hep yapmama kararı aldım .d syserlik durum yok denerim bi ara ilgin için teşekkürler @umutcanpolat
umutcanpolat Üye Üye Mesaj 80 Çözümler 2 Beğeni 34 Puan 704 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:13 #7 derdanelton demiş ki: yok olmayacağını düşünerek hep yapmama kararı aldım .d syserlik durum yok denerim bi ara ilgin için teşekkürler @umutcanpolat Hepsini görmek için tıklayın... Rica ederim müsaitligin olursa anyden ilgilenebilirim Upvote 0 Downvote
derdanelton demiş ki: yok olmayacağını düşünerek hep yapmama kararı aldım .d syserlik durum yok denerim bi ara ilgin için teşekkürler @umutcanpolat Hepsini görmek için tıklayın... Rica ederim müsaitligin olursa anyden ilgilenebilirim