Çözüldü UNKNOWN TYPE [255]

• Konuyu açan Konuyu açan emirkisa04
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 124
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

emirkisa04

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1745237026497.webp

efsun değeri işliyor iteme veya sisteme eklediğim zaaman hasarı artıyor ama ismi gelmiyor ve bonus tablosunda aldığım metin patron değerleri yazmıyor

if app.ENABLE_EXTRA_APPLY_BONUS:
AFFECT_DICT.update({
item.APPLY_ATTBONUS_STONE : localeInfo.TOOLTIP_ATTBONUS_STONE,
item.APPLY_ATTBONUS_BOSS : localeInfo.TOOLTIP_ATTBONUS_BOSS,
})
;;

bu şekilde ekli

if app.ENABLE_EXTRA_APPLY_BONUS:
AFFECT_DICT.update({
item.APPLY_ATTBONUS_STONE : localeInfo.TOOLTIP_ATTBONUS_STONE,
item.APPLY_ATTBONUS_BOSS : localeInfo.TOOLTIP_ATTBONUS_BOSS,
})
;;

bu şekilde ekli
Merhaba,
Sanırım, metin ve boss efsunlarını ekliyosun. Ya da sadece efsun eklediysen bundan kaynaklı olabilir. Direk kılıca efsununu mu eklediniz yoksa sistemini mi ekliyosunuz.

Merhaba,
Sanırım, metin ve boss efsunlarını ekliyosun. Ya da sadece efsun eklediysen bundan kaynaklı olabilir. Direk kılıca efsununu mu eklediniz yoksa sistemini mi ekliyosunuz.
hocam metin patron efsunu ekledm game src client src ve dumpprto taraflı ekledim game taraflıda tanımladım 3 farklı filesten söküp tekrar tekrar denedim ama her seferinde aynı hatayı aldımm efsun değeri sorunsuz işliyor ama isim ve karakter detaylarında görünmüyor

proto src düzenledikten sonra build al yeni exe ile kapat protoları at cliente düzelir

Çözüm
proto src düzenledikten sonra build al yeni exe ile kapat protoları at cliente düzelir
HOCAM sen nasıl bir krallsın çözüldü sayende

çözüm daha net bir şekilde anlatayım arayan arkadaşlar için arkadaşlar herşeyi ekledikten sonra dump protodan da build almamız gerekiyormuş aldığımız dump proto exexsini kulanmamız gerekiyor

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri