Yardım Ultra hard bir sunucu açmak

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hardemekprojem

Grafiker
Geliştirici
Grafiker
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Ultra hard bir sunucu açıp ciddi reklamlar vermek istiyorum. Yani sunucunun 2006 hâlini düşünün; 75 seviye kasmak bile 6 ay sürecek gibi hayal edin. Çok ciddi reklamlar yapıp oyuncu çekmek istiyorum ama oyunu körü körüne açmak istemiyorum. Oyuncuya ekstra ne vaat edebilirim, iştahla oynamasını nasıl sağlayabilirim? Oyuncu çekme konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü hatırı sayılır bir reklam bütçesi olacak; her yeri domine edeceğim. Ayrıca şunu da söyleyeyim: Ultra hard yapıların bizzat içinde bulunmuş kişiler varsa, drop oranları gibi konularda ücretli destek de verebilirler.

Bu sunucuyu kurma amacım, 6 ay sonra tekrar reklam verdiğimde de oyuncu çekebilmek; sunucunun getirdikleri sayesinde sınırsız yayıncıyı 5 10 bölüm için değil, 100–200 bölüm üzerinden anlaşarak yavaş yavaş çekebilmek gibi birçok artısı var.

Hocam ulra hard a yakışan şeyler savaş sistemleri, grup savaşları, 1vs1 turnuvalar, lonca lig sistemi, tr savaş alanı, pubg sistemi.

Onun dışında kasmayan etmeyen client, sürükleyici ve ödülü yapmaya değer görevler.

Efsun nesnesinin sadece boss+nesne marketten elde edilmesi lazım, item piyasası için çok kritik.

ben emek oynadıgım zaman eventleri çok önemsiyordum. Eventlerin al benisi bence çok önemli birde eskisi gibi 2-3 hesap açıp birinde + basma stoklamak falan olmamalı sade bir k envanter en azından olmalı

Geri