droestaha

Üye
Üye
Mesaj
61
Beğeni
27
Puan
426
Ticaret Puanı
0
Trackmania İncelemesi

indir.jpg


Bazı oyunlar sadece zaman testine dayanmakla kalmaz, aynı zamanda aktif olarak buna meydan okur. Bu, şüphesiz Trackmania’nın üst düzey denemeleri ve derin parça editörü için geçerli - basit ama bağımlılık yaratan bir kombinasyon, seriye neredeyse yirmi yıldır özel bir topluluk kazandırdı. Sadece Trackmania olarak adlandırılan 2006'nın TrackMania Nations'ın yeniden yapımı olan son giriş, birçok yönden forma dönüş gibi geliyor. Ancak, rahatsız edici bir abonelik sistemi ve size karmaşıklıklarını gerçekten öğretmek için kullanılan zayıf araçlar, onu acı tatlı bir buluşma haline getiriyor.

ss_80c118fb5822cab12cbf2085ef656cb127f37e88.1920x1080.jpg


Trackmania'da bolca yarış varken, ana olay her zaman zaman denemelerinde yapılan varyasyonlar olmuştur. İster tek başınıza ister çevrimiçi olarak başkalarına karşı oynayın, her zaman kendi becerilerinizle gerçekten rekabet ediyorsunuz. Bu, Time Attack, Chase'in takım çok oyunculu veya geleneksel devre tabanlı Tur gibi pek çok Trackmania modunu tekrarlı hissettirebilir. Ancak bir yolda ustalaşma dürtüsü, geri gelmeye devam etmek için fazlasıyla yeterli bir nedendir.

Maalesef Trackmania kendisini hiçbir zaman özellikle iyi açıklamadı ve 2020'nin yorumu da farklı değil. Çok kısa bir öğretici temel bilgileri kapsar, ancak gerçekten hızlı zamanların arkasındaki mekanik inceliği öğrenmeye gelince kendi başınızasınız - havadayken jetpack benzeri reaktör takviyesini dürtmek ve yapmadığınız hava kontrol noktalarında gezinmek gibi püf noktaları bakın geliyor. Bu, Trackmania'ya olması gerekenden daha dik bir öğrenme eğrisi verir.

Diesel_productv2_trackmania_home_TM_Screenshot_Rubber_Epic-3840x2160-eaeb464015f1856bf1940c93e7a524fec371d7b2.jpg


Ancak bu başlangıçtaki hız tümseklerini geçtikten sonra, Trackmania'yı azaltmak zor olabilir. 45'ten fazla resmi parkurdan oluşan düzgün lansmanlarından herhangi birini bitirmek, parça başına 90 saniyeden daha kısa sürebilir, ancak saniyeler içinde tıraş olmak ve görünürde saklı tüm akıllı kısayolları bulmak için bunları defalarca oynamak isteyeceksiniz. Motorunuzun yüksek enerjili müzikle desteklenen güçlü sesleri, sonunda oldukça rahatlatıcı hale gelebilir ve her köşede mükemmel bir ritimle hareket ederken, zıplarken ve sürüklenirken sizi içine çekebilir.
 
Geri
Üst